שאלה

G II L A T

New member
שאלה

הרכזת שלי אמרה שפונה מקום בקופ"ח בתור מזכירה (לענות לטלפונים, במחשב..),ורציתי לשאול מבין אלו שעושות שירות בקופ"ח האם אתן ממליצות, האם התפקיד מהנה או משעמם, בבקשה תענו בכנות, כי לא בא לי עוד פעם להיתקע במקום שאני לא יאהב. נ.ב- שאלתי את הרכזת אם יש שם עוד בנות שירות והיא אמרה שלא, מה שהוריד לי את הרצון, כי אין לי כוח לחזור שוב על אותו סרט, היא גם אמרה שגם כשיש עוד בנות הן לא ביחד, כל אחת במחלקה שונה, כך שזה לא משנה, האם זה נכון? אני מאוד (ממש מאוד) אודה לכל מי שתענה!!!

הייבי

New member
זה נורא אישי

מצד אחד יש חסרונות ללהיות לבד מוקפת גדולים כי לפעמים ממש חסר מישהי לדבר איתה כשצריך אבל מצד שני זה שיש עוד בנות במחלקות אחרות נותן תחושה שיש עוד בנות שירות ואת לא לבד.. אבל לא נמאס לך מהן כי את לא רואה אותן כל הזמן. בעיקרון העבודה היא לא בשמים.. לפעמים היא מעצבנת ומשרדית, לפעמים יש ימים נחמדים.. אני משרתת במכון פיזיותרפיה של קופ"ח כללית אני אומנם לבד אבל בקופה שבמבנה שלה המכון נמצא יש עוד 3 בנות שירות. אין שום דרך לדעת אם זה יהיה לך נחמד או לא. הבנות שאיתי שם לא מתות על העבודה אבל מצד שני בנות בקופה אחרת בעיר דווקא חושבות שזה נחמד זה מאוד תלוי בקופה שתגיעי אליה, באווירה הכללית במקום ובגישה שתבואי איתה היא אמרה לך איפה בקופה התפנה תקן?

1בלובלו

New member
לפי דעתי..

זה מאוד תלוי גם באיזה מרפאה אם נפלת על מרפאה ראשונית מרכזית אז בדרך כלל יש המון עומס... ועבודה יותר קשה לעומת אם נפלת על מרפאה קטנה ולא כל כך מרכזית אז העבודה קלה ולעיתים משעממת... זה תלוי מאוד... אני מציאה לך לברר יותר על המקום (ואולי אף לשאול את הבת שירות שעוזבת ליותר מידע..) לדעתי גם השעות חשובות.. יש מרפאות שהעבודה מתפרסת על כל היום מ10 בבוקר עד 7 בערב וזה די בעיה ... כי אין לך ימים הם כולם עוברים בעבודה... אני במרפאה קטנה עם שעות נוחות וגם כן לבד... אז רוב הזמן משעמם לי.... אבל התחלתי לקרוא.... ויש אינטרנט.. אז אני מוצאת איך להעביר את הזמן גם מבלי בנות שירות אחרות.. זה גם קשור לעובדים אצלי הם חברמנים אז יש עם מי לדבר למרות שהם מבוגרים יותר...

G II L A T

New member
קודם כל תודה

לפי מה שהבנתי זה קופ"ח לאומית, נראה לי שהיא גדולה. את לא נהנית בתפקיד?

1בלובלו

New member
לפי דעתי...../images/Emo110.gif

זה מאוד תלוי גם באיזה מרפאה אם נפלת על מרפאה ראשונית מרכזית אז בדרך כלל יש המון עומס... ועבודה יותר קשה לעומת אם נפלת על מרפאה קטנה ולא כל כך מרכזית אז העבודה קלה ולעיתים משעממת... זה תלוי מאוד... אני מציאה לך לברר יותר על המקום (ואולי אף לשאול את הבת שירות שעוזבת ליותר מידע..) לדעתי גם השעות חשובות.. יש מרפאות שהעבודה מתפרסת על כל היום מ10 בבוקר עד 7 בערב וזה די בעיה ... כי אין לך ימים הם כולם עוברים בעבודה... אני במרפאה קטנה עם שעות נוחות וגם כן לבד... אז רוב הזמן משעמם לי.... אבל התחלתי לקרוא.... ויש אינטרנט.. אז אני מוצאת איך להעביר את הזמן גם מבלי בנות שירות אחרות.. זה גם קשור לעובדים אצלי הם חברמנים אז יש עם מי לדבר למרות שהם מבוגרים יותר...

למעלה