שאלה...

Snoopyz

New member
שאלה...

אם אני לא עובד,יושב בבית ...אני חייב משהו לביטוח לאומי??? אני מהשיחרור שלי ב2003...רק למדתי והשלמתי בגרויות,עבדתי מעט מאוד. וגם אז רק עם תלוש. לא החזקתי יותר מחודש באף עבודה ולכן אין לי תלושים. שהישתחררתי קיבלתי אבטלה מביטוח לאומי. יש מצב שאני חייב משהו??????? הלחצתם אותי עם הת'רד הקודם.

nightgown

New member
אני רצינית לטובתך...

כל אזרח מעל גיל 18 חייב לשלם 100 שקלים בחודש בערך לביטוח לאומי. תנסה לשחזר מה עשית בשנתיים האחרונות.ותנסה לאתר את תלושי המשכורת שלך שלא יהיו לך בעיות. אני לא עבדתי באף עבודה עד הגיוס. אחרי שהשתחררתי חתמתי שלושה חודשים ועבדתי בעבודות מזדמנות,ואני חייבת להם הרבה.

Snoopyz

New member
מוזר מאוד מאוד...

אין לי שום תלושים ולא עבדתי..מאיזה סיבה אני חייב כסף??? אני יבדוק אבל זה מוזר

איתמר770

New member
זה הגיון צרוף.

כל אזרח ישראלי צריך לשלם ביטוח לאומי. לפי המצב שלך אתה חי. כלומר- יש לך הכנסה כלשהיא ממנה אתה מתקיים. לא משנה אם זה מההורים, או מחסכונות או מעבודה. ולכן, אתה צריך לשלם לביטוח לאומי. בגלל שלא עבדת- ידרשו ממך סכום מינימלי (171 ש"ח, אם אני לא טועה). ככל שתקדים לגשת אליהם, ככה הם יורידו לך את ההצמדה והרבית. וגם יסכימו לתשלומים או דברים דומים. הם לא מודאגים שתשלם להם, בגלל שהריביות שלהם רצחניות. והם יכולים לבוא אליך בעוד שנה ולבקש 10,000 ש"ח. כדאי לך להזדרז ולגשת אליהם !!!

Snoopyz

New member
שאלה

חייל משוחרר בשנה הראשונה לשיחרור לא משלם נכון??? כי אם ככה,אני לא משלם רק 6 חודשים...וזה לא נורא.. אני ילך אליהם...למרות שאני לא משוחרר רישמית עדיין אני 24 רפואי. אני משוחרר מ 6.5.03 ...

mary26

New member
אני לא מאמינה...

ממתי יצא החוק הדפוק הזה? צריך עוד לשלם להם על כך שאין לנו פרנסה ? חוצפה! ואם נגיד אני לא אחתום אף פעם אבטלה ,או הבטחת הכנסה,אני עדיין חייבת להם משהו? אני לא מתכוונת לשלם להם גרוש כל עוד אין לי מקור הכנסה,מה זה הדבר הזה?? אכן ארץ אוכלת יושבייה,ממש נמאס!

Snoopyz

New member
גם אני לא ידעתי על זה...

חוצפה וגועל נפש של מדינה!!

משרדית

New member
חייבים לשלם. יש לגשת לביטוח לאומי

באזור מגוריכם. רצוי, לעבוד ולו יום אחד בחודש כל חודש כדי שירד סכום לביטוח לאומי דרך התלוש. כך לא משלמים את המינימום הנדרש, אלא התשלום הוא לפי התלוש עליו מופיע כי הורידו לכם ביטוח לאומי הרי חייבים לשלם גם קופת חולים. שימו לב לכל הדברים האלו. גם אם נוסעים לחו"ל, יש לשלם עבור הזמן שלא הייתם בארץ. לידיעתכם

למעלה