שאלה

taylor18

New member
שאלה

קייטלין בת 17 אמרו היום. זה נראה לכם הגיוני ? היא הרי לומדת באונברסיטה או משהו עושה התמחות מה בגיל 17 זה לא מוקדם מדי ? מישהו יודע אולי איך קוראים לשיר הזה שהתנגן ברקע כשקייטלין וריק רקדו ? הוא ממש יפה.. ! דרך אגב איזה כיף לקייטלין 2 הגברים הכי יפים בסדרה רוצים אותה..!!

S c a r l e t t

New member
הפרק היומי- חמישי

איזו ירידה לעומת אתמול...
רידג' פשוט מדהים אותי כל פעם מחדש, אני לא מאמינה עד כמה הוא אגואיסט וחסר התחשבות. היחס שלו לסטפני משפיל והיא כבר מזמן היתה צריכה להעמיד אותו במקום. כנ"ל לגבי תורן ודרלה, מאיפו בדיוק הוא קיבל את הרושם שהוא מעל כולם
שכולם צריכים לציית לו ולעשות מה שהוא אומר בלי לשאול שאלות או לחלוק עליו
קייטלין ממש מגעילה, תומס כזה חמוד אליה והיא לא שמה עליו! ועוד בשביל ריק
מישהו יכול להסביר לי אפילו הדילמה פה בכלל
הייתי בוחרת בתומס בלי לחשוב אפילו
ריק כזה אידיוט, קייטלין ילדה, מה הוא בכלל מסתכל לכיוון שלה
ניק היה פשוט מסכן
ועוד ברוק המגעילה לא חשבה אפילו על להראות לו את התינוק שבקלות יכל להיות שלו!!!
בקשר לשאלות שלך, taylor18, קייטלין אכן בת 17 והיא לומדת בתיכון... ולשיר קוראים you take my breath away אם אני זוכרת נכון...

morgold

New member
השיר הוא חידוש של ג'סיקה סימפסון

למקור של ברלין מ-1984 נדמה לי...take my breath away זה גם הפסקול מהסרט top gun עם טום קרוז...עוד משהו?

Guy K

New member
בעקרון זה היה דואט

ג'סיקה ובעלה הקליטו אותו אבל בגלל בעיות חוקיות הם נאלצו לשחרר אותו כסולו שלה. אחלא גרסא לדעתי.. ואת ג'סיקה אני מאוד אוהב (בניגוד לאחותה המהבולית).

morgold

New member
ריק פדופיל או משהו כזה??

הוא לא בן 20 ומשהו בסדרה? וקייטלין בסך הכל בת 17! איכס..זה נשמע ונראה חולני מאוד

לביאהלו

New member
ריק.....

גם אני חשבתי על זה!!!!!!! למה נראה לו שהוא יהיה עם קייטלין? שיחזור לאמבר כברר
מאוד מעצבן אותי.......ומסכן תומס.......:[

rachelMcfadden

New member
ריק לא מגיע לאמבר יותר

היא יותר מדיי יפה וחמודה בשבילו למרות שגמני רוצה שהם יחזרוווו איך אהבתי אותם ביחדד

לביאהלו

New member
יש בזה משהו....

אולי באמת היא לא מגיעה לו....אבל הם חמודים ביחד!..זוכרים את ההעצת נישואים של ריק לאמבר בבריכה??הם היו כ"כ בסדר ביחד!!!!!!!

sashkashurik

New member
למה ישר פדופיל../images/Emo35.gif

כשאני הייתי בגיל טיפש עשרה גם אהבתי לצאת עם בנים מבוגרים

NarihS

New member
אבל זה כבר מוגזם..

הוא גדול ממנה יותר מידי.. היא בת 17, והוא בן 24 לפחות בסדרה
בגיל הזה ההפרשים האלה הם די... קריטיים

sashkashurik

New member
בגיל 17 יצאתי עם מישהו שהיה

בן 25. ולמרות שעכשיו אני קצת מצטערת (כי לא חוויתי את חווית ה"חבר בגילי" וכו'), עכשיו אנחנו עדיין בקשר טוב, למרות שגרים בשני מקומות שונים בעולים ולשנינו משפחה עם ילדים.

NarihS

New member
מהה??

את מתלוננת איך ברוק לא הראתה לניק עד עכשיו את התינוק? את צוחקת?? זה יכאב לו עוד יותר את לא חושבת?? זה היה יכול להיות מאוד אגואיסטי ממנה אם היא הייתה הולכת להשוויץ בתינוק החדש שלה מריג' לפני ניק
היא בהחלט לא הייתה צריכה להראות לניק את התינוק, לפחות לא ממש מיד.. לתת קצת זמן להסתגל לכל מה שקרה.. זה כאילו היא זורעת לו מלח על הפצעים, מראה לו בכוונה: "היי הנה התינוק שלי מריג', נכון שהוא חמוד?" זה היה לא מתחשב
אבל מה שהיא עשתה בהחלט היה מתחשב.. אני רואה שלא משנה מה תמיד יהיה לך איזשהי תלונה לגבי ברוק, לא משנה אפילו אם המעשה יהיה טוב תמיד יהיה לך משו רע להגיד...

S c a r l e t t

New member
זה לא נכון

ברור שתמיד יש לי משהו רע להגיד על ברוק אבל היום באופן ספציפי אני חושבת שהיא לא היתה צריכה ישר לקפוץ על קתרין אלא לברר בעדינות עם ניק אם הוא מעוניין לראות את התינוק

S c a r l e t t

New member
זה לא נכון

ברור שתמיד יש לי משהו רע להגיד על ברוק אבל היום באופן ספציפי אני חושבת שהיא לא היתה צריכה ישר לקפוץ על קתרין אלא לברר בעדינות עם ניק אם הוא מעוניין לראות את התינוק

לינה18

New member
צודקת שירן

בקשר למה שכתבת על זה ברוק, ניק והתינוק. זה בדיוק גם מה שאני חשבתי.

עצה...

גם לי זה קרה מספר פעמים... זה קורה בדר"כ כשיש משהו אחר על הראש... מה שאני עושה - הזכרה בפלאפון... כל יום זה נותן לי הזכרה ב 15:55 שיש היפים והאמיצים... וככה אי אפשר לשכוח... עצה שלי - אם יש לך אפשרות כזאת בפלאפון ואם את רוצה כמובן - תעשי את זה

ani88

New member
הבעיה שאני לא בבית באותו זמן

וצריך לכוון את הוידאו על הבוקר. בתחילת השבוע מילאתי את הזיכרון של הוידאו שיקליט לי כל יום ב4, אבל הזעכרון מספיק רק ל4 פעמים ולא ל5

למעלה