שאלה... היי, אודה מאוד אם מישהו יוכל לספר לי מהי השנה שבה לכאורה אלביס נפטר מן העולם?
N Nico Tine New member 4/11/04 #1 שאלה... היי, אודה מאוד אם מישהו יוכל לספר לי מהי השנה שבה לכאורה אלביס נפטר מן העולם?
א אמא בריבוע New member 4/11/04 #3 "לכאורה" כי... יש בכל זאת אנשים שמאמינים בכל ליבם שאלביס לא באמת מת. אולי שואל/ת השאלה גם כן לא מאמין/ה שאלביס מת?!
"לכאורה" כי... יש בכל זאת אנשים שמאמינים בכל ליבם שאלביס לא באמת מת. אולי שואל/ת השאלה גם כן לא מאמין/ה שאלביס מת?!
N Nico Tine New member 4/11/04 #4 חחח תאמת אין לי ממש דעה מוצקת בנושא אני פשוט מושפע כרגע מהספר "בשורות טובות" של ניל גיימן וטרי פראצ'ט, שם נרמז בבוטות שאלויס לא מת ושכל הזמן הזה הוא עבד בבורגר לורד בדה-מויין.
חחח תאמת אין לי ממש דעה מוצקת בנושא אני פשוט מושפע כרגע מהספר "בשורות טובות" של ניל גיימן וטרי פראצ'ט, שם נרמז בבוטות שאלויס לא מת ושכל הזמן הזה הוא עבד בבורגר לורד בדה-מויין.
א אמא בריבוע New member 4/11/04 #5 ../images/Emo6.gif כן, אני רואה כבר בדמיון את אלביס עם קסקט של בורגר לורד תגיד, אפשר להשאיל ממך את הספר כשתסיים???
../images/Emo6.gif כן, אני רואה כבר בדמיון את אלביס עם קסקט של בורגר לורד תגיד, אפשר להשאיל ממך את הספר כשתסיים???