שאלה.

Snoopyz

New member
שאלה.

אוקי,הייתי בריאיון,ואני כמעט בטוח שלא הלך לי. בכל מקרה,יש לי כמה שאלות. ביקשו ממני לציין 3 תכונות טובות ושליליות(ומדוע הן שליליות). תאמת לא ידעתי בדיוק מה לבחור וסתם זרקתי.... יש למישהו רעיון אולי על כמה???? וגם ביקשו שאני אספר על עצמי,בד"כ מה מצפים שאני יספר על עצמי???? תודה מראש.

Snoopyz

New member
לספר על עצמי...

אמרתי לה שתשאל אותי ,ואני יענה...לא ידעתי בדיוק מה לספר... בקשר לתכונות,מרוב שמרחתי את זה,ואילתרתי לא זוכר מה אמרתי לה אפילו...עשיתי די בלאגן עם זה...ובשליליות מצאתי רק 2 ולא 3...בקיצר הלך לי די גרוע.

ורד302

New member
בשאלה ספר על עצמך

מצפים שתתייחס לנושא ההשכלה והניסיון התעסוקתי. כדאי לספור על כל מקומות העבודה בצורה חיובית, גם אם לא אהבת לעבוד בהם. אם אפשר, להדגיש במה מקום העבודה האחרון יתרום לך מבחינת הידע המקצועי והניסיון בעבודה הבאה. לגבי תכונות חיוביות, תפרט תכונות שהן נכונות, ושעשויות לסייע בעבודה. כגון: יוזם, אחראי, מסודר וכד'. לעיתים יבקשו ממך לתת דוגמה כיצד השתמשת באותה תכונה (למשל, מה יזמת) במקום העבודה הקודם. לגבי תכונה שלילית: תכונה שיש לה שתי פנים, כלומר היא יכולה להיות שלילית, אך גם יכולה להיות חיובית. כמו: עקשנות, פרפקציוניזם.

Snoopyz

New member
רשמתי...

אני יקח את זה לצומת ליבי. תודה רבה!!!!! סה"כ בלספר על עצמי היתה לי בעיה,מכיוון שבשנה האחרונה אני רק השלמתי בגרויות ולא יצא לי לעבוד הרבה..וזה לא נראה טוב. לפני זה עבדתי בעבודה די דומה לזאת שהיתראיינתי בה,אבל עזבתי עקב תחילת לימודים אחרי כמעט חצי שנה. אז לספר על עצמי לא היה לי הרבה...וזה די בעייתי,נראה לי. המשרה היא שירות לקוחות.

ורד302

New member
סביר להניח שאתה צעיר מאוד

ואף אחד לא יצפה ממך לנסיון תעסוקתי של שנים רבות. המשרה בה עבדת במשך חצי שנה בהחלט רלבנטית, ויש להדגיש אותה.

Snoopyz

New member
אני בן 22 ../images/Emo10.gif

לדעתי זה כבר זקן מאוד
אני מחפש עבודה בנרות,משהו לא פיזי,ולא מוצא. כדי ללמן את הלימודים
וגם עכשיו זה חסר לי.. שיגידו לי שלא היתקבלתי. אני מחכה לתשובה מהם שאמורה להגיע היום או מחר. (בטח לא תגיע.. אני ממתין עד מחר ואז ממשיך לחפש עבודה)

ורד302

New member
בגלל זה הצעתי לו את התכונה הזו

יש אנשים שתופסים פרפקציוניזם כמשהו שלילי, כי כל דבר שנעשה באופן קיצוני הוא שלילי. מובן, שעבור מעסיק זה עשוי להיות אידאלי להעסיק מישהו פרפקציוניסט.

למעלה