שאלה

yovall

New member
שאלה

האם ניתן להרכיב גאנט 3.5 מאחור ומקדימה 2.5 יש לי גאנט אקסל אחורי 2.5 (לפחות זה מה שרשום עליו.?? הדבר יחסוך בעלויות. המטרה היא רכיבה עירונית והנאה לא השתוללות חסרת רחמים

45degrees

New member
ניתן.

לגבי בחירת הצמיגים המתאימה: דבר עם פאנגס או כפיר.

yovall

New member
צריך לדעת עם ניתן להרכיב צמיג 150

צריך לדעת עם ניתן להרכיב צמיג 150 על גאנט 3.5

fungas

New member
ניתן

אבל הוא ישב קצת "מקופל". 150 מיועד ל-4.25 אינץ'. על 3.5 אמור להיות מותקן 130 (אופנועי ה-500 כביש למיניהם). לגבי תחושה וביצועים: מניסיון: 130 על 2.5 (רוחב קטן מדי באינץ' שלם) נראה מגעיל אבל עבד בסדר. לא מניסיון: 150 על 4.25 (רוחב ג'אנט קטן מדי ב-0.75 אינץ') יראה עדיין לא משהו, אבל גם אמור לעבוד בסדר גמור. מושלם? בטוח לא. FUNGAS.

*Trinity*

New member
../images/Emo12.gif לא הבנתי...

לי יש 150 על 4.25. מה בדיוק הבעיה? הרי אתם שמים 160 על האחורי, לא?

45degrees

New member
חישוק 4.25 נמצא מאחורה רק כדי

לעוות את הצמיג האחורי... 160 צריך לשבת על חישוק 5 או 5.5 לפי שפרי הצמיגים של היצרנים השונים. הסיבה לעיוות המכוון הינה היסטורית בעיקר...

ganooov

New member
אבל היא נותנת משהו?

וחוצמזה, למה באופנועי ספורט הצמיג האחורי תמיד רחב בהרבה?

ganooov

New member
זה אומר:

א. חסר משמעות אמיתית. ב. למעט על מנת להדמות למירוצי כביש? מה שאני כן יודע, זה שצמיג רחב נותן לך אחידה גדולה יותר, אבל להרחיב בצד אחד אמור להשאיר אותך עם חצי תאוותך בידך, לא? אלא אם זה באמת עוזר בפניות, שבהן רצוי שלגלגל האחורי תהיה אחיזה גדולה יותר (?).

fungas

New member
נו? ואני אמרתי שזה רע?

כתוב במפורש: "150 מיועד ל-4.25 אינץ'", סוף ציטוט. על הג'אנט שלך יש את הצמיג המיועד לו. והצמיג שלך מותקן על הג'אנט המיועד לו. הכל טוב. הכל מצוין. הכל יושב במקום. הכל מגניב. מזרח תיכון חדש. אחרית הימים. מי יתננו ולא נתעורר לעולם מהחלום הנפלא הזה. FUNGAS, מה לא ברור?

fungas

New member
או.קיי. יצאתי דביל

השורה התחתונה ב"לא מניסיון" הייתה אמורה להיות לגבי 150 על ג'אנט 3.5. FUNGAS, הבין מה לא ברור

*Trinity*

New member
טוב, מותר לך לצאת דביל

לפחות פעם ביום!
עכשיו הבנתי הכל.

*Trinity*

New member
זה בדיוק מה שאמרת!

"לא מניסיון: 150 על 4.25 (רוחב ג'אנט קטן מדי ב-0.75 אינץ') יראה עדיין לא משהו, אבל גם אמור לעבוד בסדר גמור. מושלם? בטוח לא." לפי המשפט הזה, אני מניחה ש-150 לא מיועד לשבת על 4.25. אבל אני מתחילה להבין את הראש - זה מה יש ועם זה ננצח!

למעלה