שאלה

• פותח הנושא 55
  • פורסם בתאריך

55

New member
שאלה

שלום רציתי לדעת במשהו במידה ואני רוצה לעבוד במפעלים כעובדת פס יצור מה עליי לעשות? תודה

מעניין שבמשרד התעשיה והמסחר

יש רשימה של כל המפעלים בארץ אבל במשרד התעשיה והמסחר מסרבים לתת את הרשימה הזו מהפחד שיעשה בה שימוש רע.

55

New member
אבל למי אפשר לפנות

הם לא מפרסמים בעיתונים

אהלן

התשובה היא ל"שוגר בייב" ול "55" אני לא יודעת איפה אתן גרות ועם זה קרוב אליכן אבל בעיר שלי (יבנה) יש המון מפעלים כאלה אני עבדתי במפעל אריזה ביבנה והפנו אותי מאורטל כ"א באשדוד אבל הבעיה שלי שאני איטית ולא עמדתי בקצב לכן אני לא עובדת שם יותר......... אני מקווה שעזרתי כי גם אם אתן לא גרות באזור שלי בטוח לידכן גם יש מפעלים כאלו ובטוח יש ""אורטל" גם באזור שלכן

55

New member
תודה רבה לך אני אראה מה

אני יכולה לעשות בנידון בכל אופן אני יכולה לתת לך עצה אישית?

55

New member
אני במקומך לא הייתי מפרסמת איפה אני

גרה באינטרנט בסדר אשדוד היא עיר גדולה אבל אולי לפי ספק האינטרנט יוכלו לדעת בדיוק איפה את גרה אני יודעת שזה נשמע פרנואידי אבל זאת פשוט עצה אישית

מאד פרנואידי

נניח שתפרסמי הכל, אבל ממש הכל, על עצמך - טלפון, גיל, השכלה, מקום מגורים... נו ומה בדיוק יקרה? קחי למשל את "לנדאו ישעיהו" שרכש לפני יומים מניות של "גרנית" (מפורסם באתר הבורסה. השם הראשון שלקחתי.). לפי אתר ביזפורטל הוא "חבר ועדת הביקורת" של החברה קרי דירקטור, שהיא בעצם חברת "סונול" כפי שהציבור מכיר. יש לו מניות בשווי של 200 מיליון(!) שקל ... הוא נולד ב 1929 ברוסיה, עלה ב 46, ואין לו השכלה על-תיכונית, כתובת דואר [email protected], כתובת פיזית: דניאל פריש 4, ת"א (אבל כנראה שהוא עבר לחרמש 5 בסביון, לפי 144 ...ויש עוד הרבה פרטים שלא טרחתי להביא. את כל הפרטים הללו לקח לי פחות מ 15 דקות לאתר. הכל מהרשת. וממה את מפחדת? למה שלמישהו יהיה איכפת היכן את גרה? נכון, בשיחה אינטימית אחד על אחד כקטינה עם פדופיל, לא מומלץ לתת את כל הפרטים על עצמך, אבל בין זה לבין עיר מגוריך, עם הכינוי הסודי שלך, 55?!

55

New member
למה? כי יכול להיות שבמקרים מסוימים

יהיו תביעות בבית משפט בין אנשים אולי זה נשמע לך מוזר ולא נורמלי אולי אבל זאת בסך הכל היתה עצה

ורד302

New member
על מה בדיוק יתבעו אותה בבימ"ש?

על זה שהיא היתה איטית בעבודה ופוטרה? זה פשע?
והיא לא נתנה שום פרט מזהה שלה. לא שם מלא, לא כתובת או טלפון, לא מספר זהות.

55

New member
בסדר אבל אולי ספק האינטרנט יכול

לדעת את הפרטים אני לא יודעת יש חוק במדינת ישראל ואני לא מתמצאת בו

למעלה