שאלה

yazool

New member
שאלה

יש לי XT 500 שאני רוצה להסב אבל מזומנים כרגע חסר האם אפשר להתקדם בשלבים נאמר נתחיל מהחלפת חישוקים וצמיגים ונחכה?

45degrees

New member
גלגלים יצוקים זה בזול -

תנסה להוריד עלויות על ידי שימוש בגלגלים יצוקים, והשגת צמיגים משומשים שעוד יש בהם "בשר". קידמיים טובים זה יחסית קל להשיג. אחוריים - זה כבר מעט יותר קשה. בהתחלה אתה יכול לחסוך את עלויות שיפור מערכת הבלימה. + יש אפשרות לשימוש בחישוקים במידות לא סטמדרטיות על האופנוע הזה. פאנגס - אתה יכול לפרט יותר על מידות הגלגלים שהיו לך ב XT?

45degrees

New member
במוסכים שפירקו אופנועי כביש.

של GS נראה לי צריך להתאים בקלות. אל תתקדם לפני שדיברת עם פאנגס או עם מי שבנה לו את האופנוע לגבי התאמה של החישוקים והצמיגים הצרים יותר לשימושי סופרמוטו - מקדימה ומאחורה.

alophind

New member
אני חושב ש GS יעשה בעיות...

תבדוק , הדיסק בצד ימין... משתמשים בחו"ל ב RGV...

45degrees

New member
עם גלגלים של GS העבודה דווקא מאוד

פשוטה. תנסה לדחוף גלגל של ZX6 בתוך אופנוע שטח, ואז תבין מה זה משימה מורכבת. לחילופין, להכניס גל ארכובה של מנוע 660 בתוך מנוע 609, גם לא כל כך פשוט

ביג שחר

New member
אפשר לחבר את הדיסק משני הכיוונים.

בדוק.
לצורך העניין גם אם זה מעניין אותך - קוטר הציר של ה GS הינו 15 מ"מ (אנחנו מדברים על קדמי..) תהנה

yazool

New member
סליחה על הבורות

אני עוד חדש כאןאבל... איפה אני מוצא את פאנגס?

45degrees

New member
לפי השמועות אתה צריך לחכות עוד איזה

שבועיים. תדפדף אחורה בפורום, תחפש הודעות של FUNGAS, ושלח לו מסר.

fungas

New member
לא יצוקים ולא נעליים.

תמצא ג'נט אחורי משומש של XT500/600, ממש כמו שלך, ותתקין אותו מקדימה. כן, שלאופנוע יהיו שני ג'נטים אחוריים: אחורי מאחורה ואחורי מקדימה. הג'נט במידה 2.5 אינצ' (רוחב). מלפנים תתקין צמיג ברוחב 110 ומאחור ברוחב 130, כמו של GS/GPZ/ER/CB. הוא יושב קצת דחוס על הג'אנט, אבל זה עובד בסדר גמור. עליות: ג'אנט אחורי להתקנה מקדימה - תלוי בכמה אתה מוצא הרכבה - בסביבות ה-500 ש"ח + עלות של סט צמיגים. אין יותר זול מזה. FUNGAS.

למעלה