שאלה ..

rachelea

New member
../images/Emo160.gif נעימה, יורם

סע לשלום וחזור בשלום. ובאשר לפנקסך וליד הרושמת בה: אם תראה במקרה משהו הקשור לסביבון כזה או אחר (לפני שנה מצא רוןמירב, כמדומני, כרטיס פלסטיק שהונפק באחד מבתי הכל בו כתו קניה ועליו סביבון. הכרטיס הונפק לכבוד חנוכה (הבנתי שהיו גם כרטיסים עם איורים אחרים, לכיסטמס). אך איך אמר כבר מישהו לפני, אל תטרח במיוחד. רק אם במקרה נקרה סביבון בדרכך, אל תשאיר אותו שם...
מחכה לשמוע חויות מהנסיעה.

gingerlab

New member
../images/Emo72.gifיורם:

תרשום בפנקס בשבילי את הביסקויט ששמים מתחת לבירה?תודה,אירית.

python 4

New member
../images/Emo7.gifלא הולך לי עם ה- ebay

בנתיים את כל מה שקניתי שם עשיתי עם buy it now. והנה לפני כמה ימים ראיתי שם פריט שרציתי, היה לו אפשרות של buy it now, אך חשבתי לעצמי שאולי אני יכול לחסוך כמה דולרים אם אני אציע bid. אז הצעתי, והייתי היחיד שהציע עד אתמול, כשהלכתי לישון בידיעה שבבוקר אני אזכה במוצר. הקיצר, המכירה נסתיימה ב- 7 בבוקר, חמש דקות לפני מישהו העלה את ה- bid שלי בחצי דולר, ואני כשנכנסתי ב- 7 וחצי ראיתי את הפריט שלי נשלח למישהו אחר...

avishyes

New member
2 אפשרויות כדי שזה לא יקרה שנית

1. פשוט לקום ולהתייצב מול המחשב בשעת סיום המכירה, ולהיות בהיכון. לא מומלץ 2. פשוט לתת את המקסימום BID שאתה מוכן לשלם. המערכת שומרת את הסכום הזה לעצמה ומעלה את הBID שלך באופן אוטומטי רק מתי שצריך. בדרך זו, מובטח לך שאתה תהיה הזוכה בפריט במינימום הנדרש מתוך המקסימום שאתה מוכן לשלם. בהצלחה

python 4

New member
תודה! למעשה נתתי ביד נמוך מדי

המחיר ההתחלתי היה 20$, ונתתי 22$. בסופו של דבר המכירה נסגרה על 22.5$. נראה לי שפעם הבאה אני אציע את המחיר של ה- buy it now..

למעלה