שאלה

Feeorin

New member
שאלה

אתם יכולים לתת לי אתרים שמראים דוגמאות ואיך עושים צמידי מקרמה וצמידים,שרשראות וטבעות מחרוזים שלא נמצאים בקישורים של הפורום או בפורום של אומנות שימושית למתחילים עדיף בעברית אבל אפשר גם באנגלית

Elizab3th

New member
בפורום

אמנות שימושית למתחילים יש קטגוריה בקישוריםרק של הצמידים הללו, כולל הסברים ותמונות שלב אחר שלב איך עושים את הצמידים.

Feeorin

New member
תודה

אני ממש אוהבת צמידים אני פשוט חייבת לפחות צמיד אחד על היד וזה לא קורה הרבה כי אני שמה יותר ועכשיו אני רוצה לעשות צמידי מקרמה כדי שאני גם לא אוריד אותם ולא אאבד אותם

Feeorin

New member
ועוד משהו

אני מעדיפה צמידי מקרמה אם יש תמונות שמפרטות איך עושים אז אפשר בכל שפה(עדיין עדיף בעברית או באנגלית-אבל זה פחות חשוב)

Feeorin

New member
בבקשה

בבקשה תביאו לי אתרים אני אוהבת לעשות צמידים אבל אין לי מספיק דוגמאות

night mistress

New member
אני אישית לא יודעת..

לכן אני לא עונה.. אבל מעט סבלנות ואני בטוחה שמישהי תדע..

חמודונת מה הלחץ ? סבלנות מאמי

אני בטוחה שהבנות לא עונות לך כי הן מנסות כרגע לחפש את מה שביקשת,כדי לעזור.

Feeorin

New member
טוב

אני לא לחוצה פשוט אני לא בדיוק ידועה בסבלנות שלי יש דברים שבהם יש לי סבלנות ויש דברים שאין לי ולצערי בלחכות לתמונה מסוימת או לכתובת של אתר ולחכות שמישהו יחפש את זה אין לי סבלנות

מ ש כ י ת

New member
ועוד משהו

אני כבר מעל לעשרים דקות מחפשת עבורך את האתרים שידעתי שיש לי איפשהו, מן הראוי שאת תתאזרי בסבלנות (שניכר שאין לך) או שתחפשי לבד... אנשים לא נמצאים פה כל היום, יש להם גם חיים משלהם, ולא כל מי שנמצא פה יודע / מכיר את הדברים שאת אוהבת. אנא קחי זאת לתשומת ליבך ובפעם הבאה, היי קצת יותר מאופקת בתגובות ובהקפצות שלך.

Feeorin

New member
סליחה

לא ידעתי שתתעצבני כל כך תודה על ההתחשבות ועל זה שאת מחפשת לי אתרים

מ ש כ י ת

New member
על מקרמה וחרוזים

פה יש רק
אחת שמומחית בנושא, קוראים לה רותשי, מציעה לחכות שהיא תגיע. בינתיים אני יכולה לומר לך שקוראים לאומנות הזו מיקרו מקרמה והנה משהו שיכול לעזור.

למעלה