שאלה

Just Girl21

New member
שאלה

הייתי רוצה לדעת אם יש מכללה שאפשר ללמוד בה ריפוי בעיסוק?או בי"ס מיוחד? אני יודעת שיש באוניברסיטאות אך אני יותר בכיוון מכללה. תודה על העזרה

עדיין לא JUST GIRL 21 שלום, כרגע המקצוע נלמד ב-3 האוניברסיטאות בלבד. יש נסיונות לפתוח תכנית בקריה האקדמית קרית אונו, לא התקבל שם עדיין אישור. לא בטוח שיהיה יותר קל שם לכשייפתח, כי בטוח הם יצטרכו להוכיח את עצמם בהתחלה ואז הדרישות מאוד גבוהות, כמו בכל תכנית חדשה. בהצלחה איילת

fez1

New member
אילת , שמעתי שנפתח

גם במכללה בבני ברק , מסונף לאוניברסיטת חיפה ,וכולל 4 שנות לימוד . האם שמעת על כך ?

כן אך התכנית הינה לבנות חרדיות, כאשר כמובן יש התאמות לתנאים ספציפיים. התכנית היא חלק מהחוג בחיפה וכך גם התנאים איילת

r i k i 2 1

New member
היי girl 21

היי אני לא יודעת אם גם את כמוני בת 21 אבל הבנתי שגם לך יש התלבטויות בנוגע ללימודים וגם את כמוני מעוניינת ללמוד במכללה אשמח ליצור איתך קשר ולהתעדכן יחד כיוון שאני ממש לא יודעת מה לעשות: נרשמתי לפסיכומטרי שמתחיל עוד שבועיים ותכננתי לעשות שוב בגרות באנגלית לשפר את הבגרות שלי וכרגע עם כל מה שהבנתי מהלימודים בת"א זה כבר לא נראה לי ואני שוקלת לוותר על הכל ולהרשם להוראה לחינוך מיוחד בסמינר הקיבוצים ואח"כ נראה כבר מה יהיה אני מקווה שנוכל לדבר מעבר לפורום אני אכנס שוב היום לבדוק אם קראת מבולבלת כמוך..........

Just Girl21

New member
היי

כן גם אני בת 21 וההתלבטויות הן רבות. גם אני חשבתי על אוניבסיטת ת"א אבל נראה לי יותר מתאים ללמוד במכללה הבעיה שאין את המקצוע הזה במכללה. גם אני כמוך חושבת על סמינר הקיבוצים. הכל כל כך מבלבל! אשמח אם תיצרי קשר במייל:[email protected] יום טוב

למעלה