שאלה: מה עושים כשבן אדם מתחשמל (נא להציע רעיונות מקוריים)
א אונס קיפודים New member 10/10/04 #2 הנה כמה רעיונות!!! זורקים עליו מיליוני נגדים (רצוי בטור ולא במקביל)!!! לבעוט בו עד שמישהו אחר יהיה מספיק חכם לכבות את המפסק הראשי!!! לשפוך עליו מים! כי אם הוא כבר הולך למות אז שזה יהיה בקלאסה!!! לחבר אותו למטריצה ולבדוק את הקיבוליות שלו!!! לכבות את המפסק הראשי... לתת לו לשתות הרבה נוזלים... ואז לחשמל אותו שוב!!!
הנה כמה רעיונות!!! זורקים עליו מיליוני נגדים (רצוי בטור ולא במקביל)!!! לבעוט בו עד שמישהו אחר יהיה מספיק חכם לכבות את המפסק הראשי!!! לשפוך עליו מים! כי אם הוא כבר הולך למות אז שזה יהיה בקלאסה!!! לחבר אותו למטריצה ולבדוק את הקיבוליות שלו!!! לכבות את המפסק הראשי... לתת לו לשתות הרבה נוזלים... ואז לחשמל אותו שוב!!!
D dogli3 New member 11/10/04 #7 ... היום, בשיעור "כרסום וחריטה" אציג את הרעיונות בפני המדריך (יש סיכוי שקוראים לו ערן, אבל אני לא בטוחה גם בסיכוי הזה) ואפעיל אציג זכויות יוצרים (אהם, גיל..).
... היום, בשיעור "כרסום וחריטה" אציג את הרעיונות בפני המדריך (יש סיכוי שקוראים לו ערן, אבל אני לא בטוחה גם בסיכוי הזה) ואפעיל אציג זכויות יוצרים (אהם, גיל..).
נ ניו יורק רפיח New member 12/10/04 #9 יש לי אחד לקחת את המדריך/מורה ולדחוף אותו על המתחשמל ולראות איך שניהם מתפחלצים ואז לשפוך עליהם בקבוק מים
יש לי אחד לקחת את המדריך/מורה ולדחוף אותו על המתחשמל ולראות איך שניהם מתפחלצים ואז לשפוך עליהם בקבוק מים