שאלה

OnlyMe sahar

New member
שאלה

שלום לכולם.. כתבתי שיר, שקט, בסגנון השיר "לא בא לי לשמוע", ואני מעוניין שהלהקה תלחין את השיר שלי. אני לא יודע אם תצליחו לענות על כך אבל מה שבטוח אתם תוכלו לתת לי כיוון.. אני רוצה לדעתאם זה אפשרי כמה זה יעלה לי ואיך אני יוצר איתם קשר במידה וזה אפשרי תודה מראש

צ א ל ה

New member
לדעתי...

זה לא משהו שכל כך אפשרי ... לפחות לא בזמן הקרוב... כרגע הלהקה בחופשה של בערך חודש.... אח"כ הם יעבדו על הדיסק השני שלהם, אבל אם אתה באמת רציני ומוכן להשקיע כסף (לדעתי זה יעלה הרבה כסף... אבל זו רק אני...) תפנה למשרד הפקות שלהם "סברס" בהצלחה

בדיוק מה שצאלה אמרה.

ובנוסף לזה שאחרי ההפסקה של החודש הם מתחילים את ההקלטות של הדיסק החדש שלהם- כך שצפוי שהלוח זמנים שלהם יהיה צפוף. יש לי עצה- כתבת את השיר, ואתה יודע גם באיזה סגנון הוא יהיה (כתבת שהוא יהיה שקט בסגנון "לא בא לי לשמוע"- שזה בלדה), אז תנסה להלחין אותו בעצמך!
אם השיר מסתדר לך כבלדה בראש זה אומר שאתה יודע איכשהו איך אתה רוצה אותו... ולא צריך לדעת בדיוק לנגן כדי להלחין שיר- תמצא לך חבר מוכשר עם שמיעה מוזיקאלית טובה- תזמזם לו את השיר- והוא יוכל כבר לכתוב את זה בשבילך... בהצלחה

Sn‡ƒƒ

New member
אההה...אז הם קודם כל

יוצאים להפסקה של חודש ואחרי זה מקליטים?? וואוו זה יקח פול זמן!! אז זה יותר מחודש הפסקה של ההופעות.. לאאאאאאאאאאאא..

צ א ל ה

New member
כן, אבל בזמן ההקלטות

יהיו הופעות פה ושם... עכשיו יש חודש של הפסקה מוחלטת שהם נוסעים לחופשים וממש נחים כמו בני אדם! ברגע שהם יחזרו, הם יכנסו להקליט, אבל הופעות יהיו... לא באותה תדירות גבוהה כמו שהיה עד עכשיו... אבל יהיו...

1Reebok

New member
השקיע הכל כן קיווה לקריירה ../images/Emo3.gif ../images/Emo13.gif

בהצלחה!

Bassיסט

New member
אחי אם בא לך אתה יכול...

לפרסם פה את השיר שלך ואנחנו יכולים אוליי לעזור לך להלחין אותו. אני מבטיח לעזור!!!

../images/Emo31.gif

אם הוא מפרסם את השיר שלו כאן הוא צריך לקחת בחשבון את העובדה שכל אחד יוכל לקחת לו את השיר, ולא תהיה לו הגנה של זכויות יוצרים.

Bassיסט

New member
זה עדיף מאשר לחכות שהדורבנים יעשו

לו את הלחן והעיבוד חחחחחח אם בכלל... חוץ מזה שניראה לי שהוא לא הולך לרוץ לרדיו עם זה!!

InFecTeD LOVER

New member
ואם....

עוד כמה חודשים הוא פתאום ישמע את השיר הזה ברדיו עם לחן א-ד-י-ר, וזה יהפוך ללהיט, ואותו זמר יהפוך בזכותו לזמר עולמי?!?! אה?!?! אז עדיף שלא.

למעלה