שאלה....

duduarviv

New member
שאלה....

קודם כל אני יקדים ויאמר שלום לכולם ושאי מעריץ אמיתי של עמיר שאוהב אותו את הצניעות שלו ואת שיריו המרגשים מכל הלב.. ושומע אותו מתחילת דרכו כשעוד האלבום הראשון שלו היה בקלטות עוד לפני שהוא הוקלט על דיסק... האמת שאני עוקב פה אחרי האתר.. מציץ פה ושם רואה מה הולך אבל אף פעם לא כשתבתי בפורום ועכשיו אני כותב :) ואני ישתדל להמשיך לכתוב אז הנה אחרי הקדמה ארוכה שכזאת אני שואל.. איפה לעזאזל סניה בהופעות?!?!? למי שלא יודע סניה הוא הכנר המופלא שמלווה את עמיר מתחילת דרכו אבל משום מה דופק נפקדות מטורפת מההופעה הנוכחית.. שמעו חלק בלתי נפרד משירים רבים של עמיר הוא הכינור ובתור אחד שהיה בהופעה עם כנור אני אומר לכם שממש מרגישים בחסרונו מההופעה עם סניה אני זוכר שהדבר השני שדיברנו עליו (אחרי ההילולים והשבחים והמחמאות לעמיר המלך כמובן שריגש וצימרר והצחיק אותנו במופע ) היה סניה והכינור שממש התלהבנו ממנו השילוב שלו עם עמיר והיה שם קטע אינסטרומלנטלי פצצתי! שכאילו עמיר עם העוד וסניה עם הכינור נלחמים ועמיר מביא לו קטע עם העוד וסניה מחזיר לו קטע עם הכינור ועמיר ממשיך את הקטע וסניה ממשיך גם ואז בסוף הם משתלבים וכזה ומנגנים את הקטע ביחד... קיצר חחח יצאה ליי הודעה קצת מאודדד ארוכה אבל זה בסך הכל מה שאני רוצה לדעת.. למה סניה לא מופיע עם עמיר..

אהלן דודו...

קודם כל ברוך הבא.. דבר שני אני ועוד רבים ,חושבים כמוך,שאכן כינורו של סניא חסר פחד בהופעה,ואני כל פעם שרואה ושומע אותם יחד הופעות וקליפים קודמים מרגיש את זה מחדש... לשאלתך,ויש לי את התשובה כי היא נשאלה כאן כבר,הסיבה היא שלסניא עצמו יש סבב הופעות בחו"ל,ולכן הוא לא מופיע...

Nahoum

New member
אהלן דודו וברוכה הבאה.

שמח שהחלטת לכתוב בפורום
. לפי זמן מה כתבנו כאן כולנו בדיוק מה שאתה כתבת - שההופעות זה לא אותו דבר בלי סניה. אתה צודק, תוכל לדבר על זה פה עם החבר'ה הופעה עם/בלי סניה. ועכשיו לתשובה - סניה הוא חלק מלהקה מוזיקלית. הקיץ, יצא סניה לסיבוב הופעות בחו"ל עם הלהקה שלו ולכן לא יכל להיכלל כחלק מהסיבוב של "ניצחת איתי הכל".
. בכל מקרה, יכול להיות שזה בגלל שלא הייתי בהופעות שסניה היה נמצא, אבל לפי דעתי ההופעה ענקית גם ככה!! סניה פשוט בונוס ותוספת! אבל שמוליק, דרור, נדב ואמיר עושים עבודה מצויינת!!!
נחום!

duduarviv

New member
אין ספק שההופעה ענקית!!!../images/Emo24.gif

חחח היה לי חשש אחרי שקראתי מה שכתבתי שזה מה שתחשבו שההופעה לא טובה כל כך כי סניה חסר.. אבל זה בכלללללללל לא מה שהתכוונתי! ההופעה מדהימה גם ככה הרי סך הכל הדובדבן שבקצפת נמצא שם שזה עמיר והוא זה שעושה את ההופעה למה שהיא...ובנוסף לכך יש את חלילן המדהים הזה שמוסיף נופך חדש להופעה שלא היה קודם לכןוממלא באופן ראוי את מקומו של סניא ומבליט מאוד כמה החליל שלא היה בהופעות הקודמות היה חסר.. בקיצור אם יהיה חליל וכינור בהופעות הבאות אז זה יהיה פשוט סוף הדרך... וכן שמעתי שסניא מופיע גם בחו"ל... יש לי גם דיסק שלו שהוא הוציא בארץ... אמן מופלא...כל מיני מנגינות בכל מיני סגנונות והכל בכינור אתם צריכים מתישהוא לשמוע גם את הדיסק אבל שוב פעם קצת להיות עקשן.. מה סניא הוא הכנר היחיד בארץ?? אפשר להביא מישהו אחר שימלא את מקומו לבניתיים... ( חחח למרות שיש לי ספקות כשאני שואל את השאלה הזאת..
)

Nahoum

New member
../images/Emo52.gif. לא הובנת כראוי. ../images/Emo140.gif.

אתה צודק , החלילן (אמיר שהסאר) מדהים. ובקשר לכינורן אחר - תראה - החלטתם של ההפקה ושל עמיר זאת החלטתם - אי אפשר לדעת למה ומה..? צודק. לבנתיים אפשר רק לדבר על זה..

ג ר צ י ה

New member
לידיעתכם החלילן אמיר שהסאר עבד עם..

עם עמיר עוד מהאלבום הראשון, לדעתי גם לא הפסיק לעבוד איתו עד היום,

gala21

New member
לקטע שאתה אוהב..

קוראים "סודניה " וזה פלפל חריף למי שלא יודע..\ הקטע האינסטרומנטלי היה חלק מהמופע "שלכת" . והוא אכן חסר!!!!!!! אני זוכרת ממהופעות שהקהל היה באקסטזה מה"דיאלוג" הזה .. אם עמיר מתכנן דיסק מהופעה .. זה קטע שחייב להופיע!!

ezraz

New member
בוקר טוב לך גבירתי

שודנייה - קטע מאלף!!! מה שלומך? נו מתי כבר??? מה שלום גבי?

למעלה