שאלה....
קודם כל אני יקדים ויאמר שלום לכולם ושאי מעריץ אמיתי של עמיר שאוהב אותו את הצניעות שלו ואת שיריו המרגשים מכל הלב.. ושומע אותו מתחילת דרכו כשעוד האלבום הראשון שלו היה בקלטות עוד לפני שהוא הוקלט על דיסק... האמת שאני עוקב פה אחרי האתר.. מציץ פה ושם רואה מה הולך אבל אף פעם לא כשתבתי בפורום ועכשיו אני כותב
ואני ישתדל להמשיך לכתוב אז הנה אחרי הקדמה ארוכה שכזאת אני שואל.. איפה לעזאזל סניה בהופעות?!?!? למי שלא יודע סניה הוא הכנר המופלא שמלווה את עמיר מתחילת דרכו אבל משום מה דופק נפקדות מטורפת מההופעה הנוכחית.. שמעו חלק בלתי נפרד משירים רבים של עמיר הוא הכינור ובתור אחד שהיה בהופעה עם כנור אני אומר לכם שממש מרגישים בחסרונו מההופעה עם סניה אני זוכר שהדבר השני שדיברנו עליו (אחרי ההילולים והשבחים והמחמאות לעמיר המלך כמובן שריגש וצימרר והצחיק אותנו במופע ) היה סניה והכינור שממש התלהבנו ממנו השילוב שלו עם עמיר והיה שם קטע אינסטרומלנטלי פצצתי! שכאילו עמיר עם העוד וסניה עם הכינור נלחמים ועמיר מביא לו קטע עם העוד וסניה מחזיר לו קטע עם הכינור ועמיר ממשיך את הקטע וסניה ממשיך גם ואז בסוף הם משתלבים וכזה ומנגנים את הקטע ביחד... קיצר חחח יצאה ליי הודעה קצת מאודדד ארוכה אבל זה בסך הכל מה שאני רוצה לדעת.. למה סניה לא מופיע עם עמיר..
קודם כל אני יקדים ויאמר שלום לכולם ושאי מעריץ אמיתי של עמיר שאוהב אותו את הצניעות שלו ואת שיריו המרגשים מכל הלב.. ושומע אותו מתחילת דרכו כשעוד האלבום הראשון שלו היה בקלטות עוד לפני שהוא הוקלט על דיסק... האמת שאני עוקב פה אחרי האתר.. מציץ פה ושם רואה מה הולך אבל אף פעם לא כשתבתי בפורום ועכשיו אני כותב