שאלה

jewish master

New member
שאלה

מי זה פיטר דהלואיז? שמתי לב שהוא עומד מאחורי חלק גדול מהפרקים בסטארגייט, מאיפה הוא בא? ממתי הוא בסטארגייט? אני יודע שאני עצלן ועם קצת עבודה הייתי יכול לבדוק את זה בעצמי, אבל חשבתי שקודם אני אשאל אתכם אולי מישהו ידע

Tollan

New member
ובכן...

פיטר דה-לואיז הוא במאי\שחקן\מה שלא יהיה. אם אני לא טועה הוא ביים חלק די גדול מהפרקים של סטארגייט, והוא מופיע הרבה בתפקידים קטנים בפרקים. ממתי הוא בסטארגייט? נראה לי שמההתחלה... מאיפה הוא בא? ובכן, כשגבר ואישה מאוד אוהבים אחד את השני... אמ, אולי כדאי שההורים שלך יסבירו לך את זה... גם אבא של דה-לואיז הופיע בסידרה (שיחק את ארגו), ולפחות אח אחד שלו (אני חושב שאפילו שניים).

subatoi

New member
זה יותר "הוא הבן של דום דה-לואיז,

שגם הופיע פעם אחת בסדרה" מאשר "גם אבא של דה-לואיז הופיע בסדרה". מה שאני רוצה לומר זה שאבא שלו הוא שחקן מפורסם, עוד הרבה לפני שהבן שלו עשה משהו. אבל אפילו אני בגילי המופלג לא זוכר הרבה דברים שהוא עשה. אבל אני יודע שהוא עשה. נו, ימדב פה למטה:

Tollan

New member
ואגב

כמו שהזכרתי למעלה, הוא מופיע בתפקידים קטנים מדי פעם, אז אפשר לשחק משחק כזה של למצוא אותו בפרקים... מעין גירסת סטארגייט ל"איפה אפי"

morashtty

New member
ב Time line to the future

הם מגדירים את התפקיד כ -director /creative consoultant שזה גם התפקיד של מרטין לויד בפרק wormhole extreme .

kinspirit

New member
האמת היא שזה די מצחיק

הסיפור הולך שבהתחלה הוא אכן היה רק במאי, אבל הוא הציק כל כך למפיקים עם ראיונות חדשים שהוא כל הזמן זרק לעברם שהם הפכו אותו ליועץ רשמי לסדרה, רק כדי שהוא יפסיק להציק להם

morashtty

New member
הסיפור אפילו עוד יותר משעשע

כי בהתחלה הוא היה שחקן והוא אף פעם לא היה מקשיב להוראות של במאים אז הוא הפך לבמאי כדי שהוא לא יצטרך להקשיב לאף אחד.

Tollan

New member
בWormhole Xtreme

הוא מופיע כבמאי של Wormhole Xtreme... מראים אותו כמה פעמים כשמדגימים לו פיצוץ, והוא אומר "BIGGER!!!" הוא מופיע גם בRedemption בעונה השישית בתור איזה איש שג'ק אומר לו לחכות במקום, וגם בארגו לשניה, בלי להגיד שום דבר.

kinspirit

New member
יש לו הרבה הופעות קטנות

הוא אוהב לקרוא לזה "הופעת היצקוק שלו" (למי שלא יודע, היצקוק אהב לעשות הופעה פיצקית בכל סרט שלו, בדרך כלל הוא היה פשוט אחד האנשים שעברו ברחוב).

למעלה