שאלה...

HarPot

New member
שאלה...

מישהו יודע האם מגי תגדל מתישהו.... אני יודעת שראו אותה פעם אחת כשהיא הייתה גדולה.... ואני מדברת על פעם אחרת....

Antigo

New member
לפי מה שאני יודע

הדמויות לא גדלות, אף אחת מהן. אולי יהיה איזה פרק שרואים ת'עתיד או משהו (כמו הפרק שאינדיאני מראה לבארט את העתיד שלו).

HarPot

New member
ראיתי פרק אחד שבהם הראו לכולם את

העתיד... בפרק הזה ראו את מגי בתור נערה מתבגרת, אבל בסוף הפרק אמרו שבגלל שמשהו קרה אז כל העתיד שהם הראו לא יתקיים... השאלה שלי היא האם יש עוד פרק כזה....

Evil Beast

New member
היה פרק

שליסה הולכת למגדת עתידות, והיא מראה לה את העתיד. היה שם את מגי כשהיא גדולה אבל היא לא אמרה מילה. פרק טוב.

HarPot

New member
היה עוד פרק חוץ מזה וזה של בארט....

אני ראיתי שלושה פרקים שבהם הראו את העתיד... האחד היה של בארט השני של ליסה והשלישי היה של מגי אבל הראו אותה רק לכמה שניות....

shmill

New member
נראה לי שרק בפרק אחד

הראו את מגי הגדולה...וגם שם היא לא מדברת

HarPot

New member
היה פרק שחייזרים חטפו אותה

ושם הראו אותה לדקה בערך ושם היא לא דיברה..... והיה שם סיפור שאמרו לה שאילו היא תבחר להישאר איתם (עם החייזרים) אז אלו יהיו החיים שלה והיא בחרה שלא להיות איתם אלא לחזור לכדור הארץ....

kobi 23

New member
עוד פרק

הראו אותה גם בפרק שמדמה את הלוויה של הומר בעתיד היא לא אומרת מילה על נקבר והיא עדיין עם מוצץ בפיה,בקשר לפרקים שמראים את העתיד בפרק שליסה הולכת למגדת עתידות והיא מראה לה את עתידה ב2010 מראים את מגי כמתבגרת (היא לא אמרה מילה ) ודוקא בפרא שבו אינדיאני מראה לבארט את העתיד היותר רחוק מראים את מגי בדיוק כפי שהיא היום

kobi 23

New member
והיה עוד פרק

בעונה ה15 שמראעם את מגי שוב פעם מבוגרת על כסא גלגלים ועם מוצץ ומראים את ליסה זורקת אותה במדרגות של הבית

sideshow

New member
ספויילר מעל ../images/Emo58.gif!!!

אני מבקש שוב. להשתמש בסימן בכותרת, וגם בתוכן, עבור כל הודעה העוסקת בפרקים חדשים. כמו שנהוג במרבית הפורומים העוסקים בתכניות הטליויזיה. הבהרה: פרקים חדשים= פרקים שעדיין לא שודרו בטלויזיה הישראלית. דוגמה:
הפרק המדובר- SMART AND SMARTER עוסק בקינאה של ליסה סימפסון, כשהיא מגלה שמגי, למרות שאינה מדברת, היא חכמה ומוכשרת ממנה.

להודעה הראשונה של קובי

מגי לא הייתה קטנה שם!!! התינוקת שם זאת הייתה מגי ג'וניור הבת של מגי הגדולה

למעלה