שאלה

שאלה

האם מישהו שמע על כך שפרדי מרקורי וטים קרי מ"מופע הקולנוע של רוקי" קשורים בקשר משפחתי? בעיתון העיר, הופיע ספיישל אלילי נוער של עיתונאים ומישהו בחר בפרדי מרקורי. הוא סיפר על הפרטים האקזוטיים שגילה עליו בתקופת התבגרותו ובין היתר ציין שנודע לו על שמועות עיקשות, חצי רשמיות על כך שטים ופרדי אחים. מי שיודע פרטים שיכתוב.

melancholy man

New member
זו שמועה שרצה הרבה זמן

ויש הרבה שמוכנים להשבע שהיא נכונה (גם אני הייתי אחד מהם) אבל זו רק שמועה.

LG4

New member
לא!

לפרדי מרקורי יש אחות אחת שהיא קטנה ממנו ואם אני לא טועה קוראים לה קשמירה.

יווו

איזה קטע בדיוק עכשיו אני ואחותי ראינו את מופע האימים של רוקי וכל הזמן שאלנו את עצמנו האם הם קרובים איך שהוא כי גם הם דומים וגם יש להם בערך את אותן תנועות!! קטע מטורף!!!

MikMercury

New member
כן..

גם אני קראתי את הכתבה הזו בעתון. כ"כ שמחתי על הרעיון ועל העובדה שהכותב בחר בפרדי (שעל שמו אני קרויה כמובן), אבל ישנם דברים שמאוד עצבנו אותי בכתבה (חלק היו פשוט מוטעים, והיה אפשר לראות בבירור שעם כל ההערצה למרקיורי,הכותב לא עשה את כל שיעורי הבית שלו, למרות שהידע שהפגין היה טוב יחסית לאחרים. וחלק.. סתם עצבנו אותי
) אבל לגבי הדמיון ביניהם, זה כ"כ נכון. הלבוש, האיפור, המניירות וההבעות הדו מיניות, הג'נטלמנ/וומניות, הבריטיות המובהקת, האובר-דרמטיות המקסימה, הסקס אפיל המעוות...
My two favorite Queens. פעם אפילו חלמתי שאני צופה ברוקי ופרדי משחק את פרנק... גדול.

למעלה