שאלה

טרוי

New member
שאלה

שלום. רציתי לדעת אם קיימת כיום תוכנית כלשהי ברדיו שעוסקת ברוק ואפשר לשמוע בה שירים כמו אלו שנזכרים בפורום הזה? אם יש לכם המלצות אני אשמח לשמוע. תודה.

moshel

New member
יש כל שבת ב88FM

שירים נהדרים מה 60 & 70 פשוט לפתוח את הרדיו בשבת לקבע את 88FM כתחנה המועדפת MosheL

giba70

New member
ובמשך כל השבוע גם ניתן לשמוע

שירים מעולים. אמנם לא במקבץ כמו בשבת, אבל יש בתחנה הזאת עורכים שאין להם אלוהים (ויסלח לי קלפטון) ומשמיעים דברים שבחיים לא תשמעו במקום אחר, ומגוונים את הפלייליסט (אם יש דבר כזה שם). דווקא נראה לי שהתכניות בשבת די ממחזרות את אותם הקטעים ולא נותנות קטעים פחות מוכרים.

giba70

New member
בריאן וילסון ב-88 לפני חצי שעה

השמיעו שיר מתוך Smile

meindelbium

New member
מה עם התכניות הגרנדיוזיות?

נדמה לי שהייתה איזה מזימה לשנות את הייעוד של 88FM , שכחתי אפילו למה כבר..אבל אני זוכר שהיו מחשבות בכיוון הזה פעם. מה עם זה היום? ימיו ספורים?

melancholy man

New member
שששששש

הפסיקו לדבר על זה, לא ממש צריך להזכיר להם. בוא נקווה שכשיעיפו אם ג'ו בראל, גם התוכנית המטופשת הזו תעוף איתו

נצל"ש- יקי

באחת מתחנות הרדיו המקומיות של קול ישראל, המשדרות בצפון הרחוק ממש (או בדרום סוריה אם תרצו), הייתה פעם תוכנית רדיו עם המוסיקה הכי טובה מעל גלי האתר, בצד הזה של קפרסין. עבורי ועבור רבים כמותי, התוכנית הייתה מיתולוגית לגמרי, שכן לא זכינו לשמוע אותה מעולם אלא רק להריץ את רשימת השירים שלה בראש או במערכת ומיידי פעם אף לסייע קלות בבחירת השירים. במהלך הקיץ נעלמה התוכנית ויצאה לחופשה וציבור המאזינים הוירטאלי כבר לא יכול לחכות. אז בקיצור, יקי, מתי אתה חוזר לשדר?

giloni

New member
כשאדע מה קורה עם ההנהלה

יכול להיות שזה יקח עוד שבוע או שבועיים, אבל אודיע. יקי

LadyG

New member
אין על 88

לפתוח את הבוקר עם Season of the Witch של דונובן עשה לי את הבוקר.

mobyboy

New member
היה סייפשל רוק הולנדי בשבת

שמענו שם earth & fire , shocking blue , teach-in , the shoes , rare bird ממש מצוין !

למעלה