שאלה??

t a m i r 3

New member
שאלה??

אני יודע שקינגים הם קניבלים השאלה שלי היא האם אני יכול לשחרר אותם ביחד בחדר או להרים אותם ביחד? הם יתקפו אחד את השני?

ryv5

New member
לפי דעתי

אני מבין מעט מאוד אבל לפי דעתי זה יכול גם להיות תלוי בזמן ההאכלה האחרון שלהם ועד כמה הם רואים בנחש השני פוטנציאל לארוחה דשנה. לעומת זאת יכול להיות גם אינסטינקט להרג, מה שנראה לי פחות יקרה, אבל שוב אני מבין מעט מאוד.

gaichuk

New member
תנסה בהקדם! אולי תשאר עם נחש אחד.

אם אתה יודע שקינגים קניבלים,בשביל מה לאפשר להם להגיע אחד לשני? מילא כששניהם אצלך בידיים (ורצוי שאחרי ארוחה ויום-יומיים עיכול) אבל לשחרר בחדר? האינסטינקט אכילה של קינג מוכר וידוע לשמצה. את הנחשים שלי לא הייתי מקרב לקינג גם אם הוא יותר קטן. גם אם תצליח להפריד ביניהם במקרה ואחד תופס את השני,יישאר אחד עם פציעות,קשקשים פגועים ולחץ אטומי. בשביל מה זה טוב? קח כל אחד בנפרד,תקדיש לו את הזמן ותשומת הלב הראויה לו ואל תשחק באש.

gazon

New member
בזמן עונת הרבייה

האינסטינגט של להתרבות גובר על הרעב(קניבליזם) אבל עדין מיד אחרי זיווג כדי להפריד את הזוג!

גם כששמים באותו הטרריום זכר ונקבה

אחרי שעברו קירור והם נראים מוכנים לרביה יש צורך לשים עליהם עין ולא לעזוב אותם ללא השגחה בשעות הראשונות. לפעמים זכר ונקבה לא מתאימים אחד לשני והם לא יכנסו למצב רוח לרביה אלה למצב רוח של לאכול.

T0M3R

New member
ענו לך על זה..

אלא אם כן אתה רוצה להישאר עם אחד אל תשאיר אותם לבד ללא השגחה..

ציטוט...

"אחרי שעברו קירור והם נראים מוכנים לרביה יש צורך לשים עליהם עין ולא לעזוב אותם ללא השגחה בשעות הראשונות." מכאן נובע שיש המשך,יש אחרי השעות הראשונות... אתה מסכים איתי?

אחרי שרואים ששני הנחשים מראים

עניין אחד בשני ולא מתוך כוונה לאכול ניתן להשאיר אותם ביחד בטרריום לפרק זמן של כמה ימים. כמובן שגם בזמן הזה יש להשגיח עליהם טוב טוב לגילוי סימנים של אגסיביות או אי מוכנות לרביה של אחד מהם.

naja

New member
השיטה לא מומלצת.

גם בעונת הריבוי, אפילו אם הם לא מגלים אגרסיביות אחד כלפי השני, לא כדאי להשאיר קינגים ביחד. תמיד יש את האופציה שפתאום אחד מהם יתפוס רעב, ושמתי לב שאצלי אחרי הזיווג הנקבות דיי רעבות. פשוט צריך לשים אותם ביחד וכשהזיווג מסתיים להפריד עד הזיווג הבא.

למעלה