שאלה?

t a m i r 3

New member
שאלה?

לפני שנתיים בערך ברח לי כרכן תירס מהביתהוא היה אז בן קצת יותר משנה האם יש סיכוי שהוא עדיין חיי וכמה שבועות אחרי בריחתו מצאתי נשל שלו בבית אז לדעתכם יש סיכוי שהוא עדיין בבית או קרוב לבית אם הוא חיי??

gaichuk

New member
יש גם סיכוי ליותר כמובן...

נקודת ההנחה (תקן אותי יונתן) היא שאתה סקרן לדעת אם יש לך סיכוי למצוא אותו עדיין... שנתיים זה הזמן שנקבת בו.

t a m i r 3

New member
יש סיכוי...

שאני ימצא אותו שוב? כי לפני כמה חודשים מצאתי בבית נשל שלויכול להיות שהנשל ישן אבל יכול להיות שהוא השיל אותו כמה ימים לפני שמצאתי אותו

t a m i r 3

New member
מצאתי..

נשל גם כמה שבועות אחרי שברח וגם לפני כמה חודשים משהו כמו 7 חודשים+/-

BabaGee

New member
אני הייתי מתחיל לחפש

באיזה בית אתה גר ? קומה ? יש גישה נוחה החוצה לזוחל ? לא מצאת במקרה גם צואה בכל מיני מקומות נסתרים ? (בכל זאת הוא חופשי שנתיים) מצאת כמה נשלים אז אפשר להניח שהוא התמקם לו . אני הייתי מתחיל לחפש ומציב מלכודות. זה עדיין לא מחייב שתמצא אותו אבל נראה לי שיש טעם להתחיל בחיפוש

tomdror123

New member
משהו שקרה לי...

לי מפני 3 שנים היה את הנחש הראשון שלי והוא הה אצלי חודש בערך ואז אחותי השאירה את הטרריום פתוח והוא ברח אחרי חצי שנה אני מנקה את הארון ומגלה נשל וחירבון יום אחרי אחותי אמרה שהיא ראתה נחש במסדרון ויומיים אחרי מצאנו את הנחש אני לא הייתי בבית והם נתנו אותו לידיד של אחותי שגם אצלו הוא ברח ומאז הוא לא נמצא...אבל הוא היה בארון שלי חצי שנה וישן שנת חורף אז לך תדע...

למעלה