שאלה

מדורדסת

New member
שאלה

התחלתי לעבוד בבנק וכמובן שהשכר עלוב ביותר. כתוספת הכנסה חשבתי על עבודה נוספת ומכניסה ביותר: ניקיון חדר מדרגות ואפילו נקיון בתים...בינתיים לחודשים הקרובים. כמה נהוג לקחת על נקיון בבתים? וכמה שעות בממוצע זה לוקח? (לי בבית לוקח הרבה כי אני יסודית). כמה נהוג לקחת על חדר מדרגות, נניח 4 קומות ואיך אני מגיעה לעבודה כזאת? אני לא רוצה דרך חברה כי הם יקחו את רוב הכסף. תודה ויום נעים.

מהמדרגות את יכולה לשכוח

זה כלום כלום ושוב כלום כסף. על בתים לוקחים היום כבר 30-40 ש"ח לשעה אבל שתדעי לך, אנשים מצפים שתוך 4-5 שעות גג את גומרת להם את הבית, בכ"ז השכר הוא פר שעה... אם את כ"כ יסודית, עדיף לך לסגור שכר גלובלי לניקיון של הבית, שלא תלוי בשעות. עצתי לך, בכל חדר מדרגות יש היום לוח מודעות, גשי לכמה בניינים (חדישים) ותלי מודעות, להזיק זה בטח לא יזיק. השאר, זה כבר מפה לאוזן. בהצלחה...

מדורדסת

New member
תודה...

ולמה חדר מדרגות זה כלום? כמה? ולמה את מתכוונת גלובלי? כמה למשל? והאם זה לשבוע או חודש?

לא יודעת בדיוק

אבל זה משהו שועד הבית משלם ולדעתי זה ממש פרוטות כי לוקח בדיוק דקה וחצי לעשות את זה, חפשי אם כבר בניין ממש גבוה עם קומות מרווחות, וזה משהו שאני חושבת שעושים בערך פעם בשבוע (אצלנו מנקים כל שישי)

ריהa

New member
לפני כמה שבועות היה כאן שרשור

על מדרגות אז קחי קישור בקשר לדירות המחיר הוא בין 30 ל40 שח לשעה אבל תעבדי ישר מול בעלת הדירה ולא חלילה דרך חברת כ"א-עוד דבר יש כאה שדורשים נסיעות ויש כאלה שלא ושמתי קישור לאתר של חיפוש עוזרות

ורד302

New member
המחיר לנקיון בתים

משתנה בהתאם לאזור. באזור שלי לוקחים בין 25 ל- 30 ש"ח לשעה. בשכונות יותר יוקרתיות - 35 ש"ח. לגבי נקיון מדרגות - אני לא יודעת. אם כי קראתי באחד השרשורים הקודמים בנושא זה, שזו עבודה משתלמת מבחינה כספית. וגם היכרתי מישהו שעבד בנקיון מדרגות והיה מרוצה מהשכר. אני משערת שכדי לחפש עבודה מנסים בכל מיני דרכים: - פניה למכרים - פניה לועדי בתים + תליית מודעות בלוח המודעות של בניינים - תליית מודעות במקומות ציבוריים

Keren Roziner

New member
אם הנך מעוניינת

בקרוב נפתחות מס' משרות טלמרקטינג / טלמיטינג בתחומים שונים. פני אליי במסר אם ברצונך בפרטים נוספים.

למעלה