שאלה?

שאלה?

מישהו מכם נתקל פעם בפיתון בורמזי במופע סטריפ ? אם כן אשמח אם תספרו לי אצל מי או תמונה או כל דבר אחר תודה אני מתכוון רק בארץ אני יודע שבחו''ל יש הרבה אבל אני מתכוןן על הארץ יום טוב תום קליין

../images/Emo6.gif לקחת רחוק את האהבה לנחשים

יש מקום בת"א נקרא פוסיקאט (מועדון חשפנות), הייתי שם לפני חודש במסיבת רווקים יש שם מופע אחד עם פיתון בורמזי בהיר (2-3 מטר בערך) לא תמיד (ככה סיפרו לי בחיי). למען האמת נראה כאילו הנחש דיי סבל הביאו אותו בתוך תיק לבמה.

naja

New member
בחו"ל אין הרבה.

לא רוצה לאכזב אותך אבל המופע סטרייפ בבורמזים אינו גנטי אלא לרוב כתוצאה מהדגרה בטמפרטורה לא מתאימה ולכן המופע הזה אינו נפוץ במיוחד.

Rea Livny

New member
אסף

מה שאתה אומר דווקה מעניין, אני חושב(לפחות אותי)..תום, בשבילך:סטלה לא שמה את הביצים בטמפ' המתאימה

naja

New member
../images/Emo13.gif

אני דווקא לא חושב שהנחש בקע אצל סטלה. סתם ציינתי עובדה.

Rea Livny

New member
ויש לך אולי מושג...

למה אנשים לא מעדיפים לעשות כמה מאוד בורמזים סטרייפ?כי זה הרי ברור שהם יותר יפים מאלבינו רגילים(לפחות לטעמי)

naja

New member
בודאי.

המוטציות האמיתיות הן גנטיות ולא פוגעות בנחש. המופעים היוצאי דופן שמושגים כתוצאה מטמפרטורה לא מתאימה מושגים מין הסתם ע"י .........טמפרטורה לא מתאימה..... ונחש שהודגר בטמפרטורה לא מתאימה עשוי לסבול מחוסר תאבון ומגדילה איטית ובנוסף הוא עשוי לסבול גם מכל מיני דפקטים בעמוד השידרה.

תודה לכל התשבות

אני חייב להגיד שהבורמזי אין לו שום בעיה בעמוד השדרה והוא אוכל מצוין אם הייתי יכול הייתי מעלה סירטון והכל סבבה איתו לדעתי הוא מיוחד ואני אוהב אותו

למעלה