שאלה

pachnga

New member
שאלה

חברה שאלה לי למארגנים קודם כל כל הכבוד על היוזמה במטרה לקדם את הספורט וכעט לשאלה האם הפעילות מיועדת לכל הצנחנים וגם ממועדונים אחרים או רק לחברה מפרדייב וחברה האיגוד כי באירוע הקודם שהיה בדרום למשל המטרה היתה באמת לקדם את הספורט וללא התנייה כל שהיא מצנחן פעיל המעוניין לקחת חלק באירוע וכמובן לנצל ארועים מין הסוג הזה לקידום ושיפור היכולת הן אישית וקבוצתית במידה ויש ברשות המשתתף רשיון צניחה בר תוקף ולא משנה של איזה גוף: ובבקשה בלי הערות ציניות אלא תשובה רצינית:

FalxOri

New member
תשובה רצינית

לא יודע (אני לא שותף לארגון). אבל כמה שאני יודע הענין מסובסד חלקית ע"י האיגוד אז יש הגיון מסוים שחברי האיגוד יהנו ממנו. אפשר אולי להצטרף ולשלם מחיר מלא אבל באמת שאין לי מושג. בקרוב כולם יהיו חברי איגוד, המיסים יירדו וכולנו נהיה שמחים. O

adietkin

New member
אהלן פג'נגה

אז ככה הטריפלמאניה זהו ארוע בחסות איגוד הצניחה החופשית ולמען כלל צנחני האיגוד החברים בו שיתקיים במועדון הצניחה פרדייב בחוף הבונים היות והטריפלמאניה מסובסד ע"י האיגוד מן הסתם הוא נועד לחברי האיגוד אבל כאמור כל אחד יכול להיות חבר איגוד אם יש לך עוד שאלות תרגיש חופשי להתקשר אלי ל 054-4995293 אני אשמח לדבר איתך עדי

למעלה