שאלה

nas2nas

New member
שאלה

אחרי שהיה לי קוקטיל כבר שנה אני רוצה תוכי יותר רציני שיהיה בסדר אם קוקטייל לא במחיר גבוהה ולא קוואקר

nas2nas

New member
עוד שאלה

אתם יכולים להגיד לי כמה עולה קוואקר אם יש בערך ב350 ומאטה אם לא תתנו לי משהוא אחר אולי דררה ומה המחירים והאם הוא חכם כמו קוואקר ותתנו לי אתרי מכירת תוכים כדי שאוכל לדעת איכן לקנות ובכמה ואם יש לכם שם של מגדל שמוכר לחנויות אז תתנו מספר או אם יש אז אתר תודה

174M4R

New member
אני לא יכול כל כך לעזור הפעם...

אם אתה רוצה משהו קצת יותר גדול מקוקטייל ולא יקר אז האפשרויות הם: קוואקר או דררה............... קוואקר עולה בין 300 ל600 אצל מגדלים הוא יהיה יותר זול מחנויות! בקשר לדררה: אני מודה שאני לא יודע הרבה על דררות.. :( אני חושב שהדר תוכל לעזור לך כאן.. מכיוון שלה יש גם קוואקר וגם דררה (
) הנה אתר שתוכל ליצוא בוא בקלות רבה תוכי למכירה.. מישם אני הגעתי לזה שמכר לי את הקוקוטייל...

nas2nas

New member
נו תעזרו עוד

תודה אחי על העזרה אבלהיא לא מספקת

1מריאנה

New member
שלום...

לא שאני מכירה דררות באופן אישי אבל כמה שקראתי זו ציפור שעושה המון רעש.. וזה לא הכי נעים.. בנוסף... התוכי הזה מנסה ללעוס ולפרק כל דבר שרק אפשר. (תקנו אותי אם אני טועה.)

tukit1

New member
דררות

לי יש דררה כבר כמה שנים. הוא מאד מתוק וידע לדבר די הרבה מילים. לגבי הצעקות. בד"כ הוא צועק כשהוא רוצה תשומת לב אבל ככה זה אצל רוב התוכים הנה תמונה שלו.

mithanfen

New member
מסכים איתך

גם לי יש דררה די צעירה והתוכי ממש ממש לא רועש רק צועק קצת כשהוא רוצה תשומת לב ולא צעקות מעצבנותת אלא מנגינות כאלה. אחלה תוכי לדעתי

nas2nas

New member
תודה אבל

אם אתם אולי יכולים להמליץ לי על מגדל זול ואתר אולי ומה המחירים של התוכי האלה והם אני יכול לקנות תוכי שונה מדררה ומקווקאר אבל משהוא עד 350

קווטר

New member
קווקר בין 300 ל 600?

כשחיפשתי קווקר המחירים ששמעתי ממגדלים היה 600 ש"ח ובחנויות שמעתי גם 1100 ש"ח!!! בחיים לא ראיתי מישהו שמוכר בפחות מ 600.

nas2nas

New member
עוד שאלה

אחרי שאני קונה תוכי אני צריך עם מי שמכר לי אותו לעשות לו בדיקה נכון נגיד עכשיו אני באתי לווטרינר מה אני אומר לו???

174M4R

New member
מה זאת אומרת?

"שלום לך אדוני הוטרינר, אני מעוניין לעשות לתוכי שלי מסוג דררה בדיקה כללית, קלמידיה ומחלת הנוצות והמקור. כמה כל זה יעלה לי? ובאיזה ימים אני יכול לבוא לכאן איתו שתעשה לו את הבדיקות הלו?" זה מה שתאמר.... =\

nas2nas

New member
שאלה

האם שווה לי ללכת לשוק שאתם מדברים אליו??איך קוראים לו ואיפה הוא נמצא???

174M4R

New member
לא!!

אל תיקנה מישם תוכים! רוב התוכים שם מוחזקים בכלובים קטנים מאוד ובתנאים קשים! אבל ציוד (משחקים, כלובים) כדאי ליקנות שם כי זה זול. השוק נימצא בכפר קאסם

למעלה