שאלה

שאלה

התקשרתי בקשר לעבודה זמנית שמבחינתי היא השפלה, אבל עבודה זו עבודה: לעמוד בקניון בתחפושת של פיל ולחלק עלונים של חנות בגדים. הבעיה היא שכשאלתי מה השכר וכמה שעות ביום, אמרו לי תבוא ונדבר. תבוא זה אומר שאני צריך להוציא כ-30 ש"ח על נסיעה (הקניון עצמו ליד הבית שלי) האם כדאי לי לבוא ולדבר כשאין לי ודאות שהעבודה תסתדר לי מבחינת השעות והשכר? למה אי אפשר להגיד את זה בטלפון?

moti 5

New member
עבודה זמנית

אתה לא צריך לעבוד בעבודה שמשפילה אותך. לדעתי, עבודה זמנית לא צריכה להשפיל אותך. אם יש לך מגבלה כל שהיא מבחינת עבודה, למשל שאתה, בשום מקרה, לא יכול לעבוד בערב, כדאי להגיד את זה למעסיק בטלפון, חוץ מזה ממש לא כדאי לעשות את הראיון בטלפון. בכל מקרה, כדאי לעבוד בעבודה זמנית ושתיהיה לך הכנסה כלשהי, מאשר שלא תיהיה לך הכנסה כלל וזה גם יכול לפתוח לך דלתות... בהצלחה מוטי

ורד302

New member
בדרך כלל לא מדברים על שכר בטלפון

חיפוש עבודה תמיד כרוך בהוצאות כספיות: שיחות טלפון, שליחת פקסים, נסיעות לראיונות. כך שאם אתה מעוניין לעבוד - תאלץ להשקיע גם זמן וגם כסף, למרות שברור שהנושא הכספי קשה למובטלים. העניין המהותי כאן, הוא, לדעתי, האם אתה רוצה ומוכן לעבוד בעבודה כזו, שלפי דעתך היא משפילה. ולעניין ההשפלה, זוהי כמובן תחושתך הסובייקטיבים.אנשים אחרים יכולים להתייחס לעבודה הזו בצורה שונה לחלוטין: עבודה קלה / עבודה מצחיקה / עבודה משעממת / עבודה נחמדה... וכו'.

ריהa

New member
משמעות חדשה לעור של פיל.......

ולעצם העניין כל חיפוש עבודה חייב השקעה-זה הגיוני וכמו שכולם אמרו השפלה היא עניין סובייקטיבי ואולי בסוף תעבוד בתאטרון.....

למעלה