שאלה..

g0tenx

New member
שאלה..

שמחפשים את הדרגון בול אז יש חלק שמגיעים לכזה מקום של חולות ובהתחלה מדברים עם פרופסור ואז הולכים בחולות... במעגלים! שהוכים קדימה יש כזה מדרגות מצופות זהב ואי אפשר לעבור שם.. מה צריך לעשות כדי לפתוח אותם?

Matrix man

New member
שאלה..

למה אתה חייב להיות נוב ולהציף את הפורום בשאלות על המשחק המפגר הזה?

g0tenx

New member
אני לא מבין למה אתה מתחיל...

מה קשור נוב איך אתה יודע שאני נוב? כמה זמן אתה בפורום הזה?

g0tenx

New member
ואם כבר מדברים על המשחק...

אז איפה נימצא הדרגון בול בארמון של פילאפ?!

Brolly

New member
אני אקרא לך נוב וגם אגיד לך כמה זמן

אני בפורום אני שנתיים בפורום ומי שמציף הודעות בקשר לנושא אחד במקום לשרשר אותן בשרשור אחד הוא נוב נוב.... אז תסתכל על התמונה המצורפת

Brolly

New member
נ.ב- חיפשתי סיבה לשים את התמונה

הזאת פה חחחחחחח

כן..

נכון במקום על המשחק תדברו על הסדרות דרגון בול, דרגון בול זי, ודרגון בול ג'יטי ועל פרקים ועל סאגות..

g0tenx

New member
התכוונתי למשחק...

התכוונתי למשחק מורשתו של גוקו 3 למי שלא הבין..

nirvana bip

New member
לגוטנקס

במדבר קח את גוטן ותשבור כל אבן שאתה רואה עם קמהאהמאה בסוף מתחת לכמה אבנים תמצא סוויצ' כזה שיפתח חלק מהמדרגות מקווה שעזרתי

g0tenx

New member
תודה אחי!

אתה לא כמו שאר הילדים שאומרים לי "למה אתה מציף הודעות" יתברך שימך חחח

Brolly

New member
אם לא היית מציף הודעות אז אף אחד לא

היה אומר לך כלום....

gokussj2

New member
הוא לא מציף זכותו לשאול אגב גוטנקס

גם אם ההוא נמצא פה בפורום הרבה זמן זה עדיין לא אומר עליו כלום ולא אומר שיש לו זכות לקכבוע לך מה לכתוב כשהמנהל יגיד לך את זה כבר יהיה סיפור אחר עד אז אל תתייחס

g0tenx

New member
אף פעם לא התייחסתי..

הם סתם תופסים מעצמם יותר ממה שהם... למה מה קרה שאני לא יציף הודעות?! לא נעים לך לקרוא אז אל תיקרא!

king kazabubu

New member
אתה לא תציף הודעות על המשחק

כי ככה אני אמרתי... אין הצפה של הודעות והאמת נמאס לי לראות כבר הודעות על המשחק הזה... די! לא נגעתי במשחק ואני כבר יודע לפתור חצי מהבעיות שם! ויש 10 הודעות כאלו ביום אז מספיק! תעשו שרשור אחד או משהו כזה.. לא צריך לפתוח הודעה חדשה כל פעם.

למעלה