שאלה

TwelveEyes

New member
אנחנו מקרה בעייתי, מאיה.

בנות שעובדות במשרד עוד יכולות איכשהוא למצוא משהו להתעסק בו, היות והרופאים אינם שובתים. לנו אין מה לעשות חוץ מלשבת על הכיסא ולבהות בקיר... ועוד ביום שני היה לי עלק ויכוח עם איזו מזכירה מפגרת שחושבת שהיא אלוהים, ואמרה לי שאני צריכה לבוא "להשגיח שלא ייגנבו משהו". מעניין מאוד, לא ידעתי שהתפקיד שלי הורחב גם לכלב-שמירה... בכל אופן, הוראה זו הוראה ואני אתייצב מחר, אעשה את מה שביקשו ממני ובטח ייתנו לי להסתלק הביתה ברגע שאסיים. איזה חודש מעצבן

MaYa 181

New member
נכון../images/Emo4.gif

אזהו....שהיום לא עבדתי..ואני מניחה שאם מחר יש גם שביתה-אני לא אבוא וזהו. הרי מה העניין.הם לא יעזו לקחת לי ימי חופש על זה ...הרי המנהלת בעצמה היא זו שאמרה לי לחזור הביתה...אין עבודה,מה לעשות ,לא אשמתי:)

vit20Openu

New member
גם לי הייתה חופשה היום

בבוקר באתי ואז היסתבר שיש שביתה הייתה שם המנהלת האדמינסטרטיבית שלי ועוד מזכירה אז התחלתי לשמוח ומיהרתי הבייתה אך אמרו לא ולא בני ובנות שירות לא שובתים,לא עונים לטלפונים,ולא מקבלים קהל. עכשיו המזכירה הציעה לי לגלוש באינטרנט שכן 8 שעות בקופ"ח קצת משעמם,ובכן מאחר ואני לומד באוניברסיטה הפתוחה ביקשתי להביא ספריי לימוד שלא יהיה משעמם. תוך 10 דקות חזרתי כי למזלי אני גר כ 5 דקות ממקום השירות. וכך לא היה לי משעמם היום ורק הרווחתי מבחינתי. נ.ב. גם יצא לי לישון שעה בחדר צוות

למעלה