שאלה...

שאלה...

ראיתי אתמול את הפרק של תיקים בסטאר וורלד ולא ממש בנתי...יענו הבנתי מקסימום חצי פרק.... למישהו יש כוח להסבר לי בערך מה הלך שם? תודה מראש :)

LoLo16

New member
אל תנסי אפילו... ../images/Emo8.gif

הפרק הזה לא היה קשור לכלום. לא הבנתי מה הקשר בין ישו למיכה הופמן הזה, מה סקאלי ראתה.. כלום. רק הקטעים של הסרט היו מצחיקים, חוץ מליאוני. אני ממש לא סובלת אותה.

1Shir

New member
היה קל יותר אם היית אומרת מה *כן*

הבנת.. גם אני לא זוכרת את הקייס לפרטיו. הופמן הפיץ אמונה דתית כלשהי ולכן מולדר וסקאלי רצו לעצור את אופאלן על הרצח שלו. בדיוק אז מתברר שהופמן בכלל לא מת. מעורבת איזו אגדה על תחיית המתים שקשורה ל"לאזארוס בול". על הקייס הזה ביסס החבר הבמאי של סקינר את הסרט, שהדמויות בו מבוססות על מולדר וסקאלי, ומשוחקות ע"י טיה ליאוני וגארי שנדלינג. זה היה פרק קורע!
המון קטעים מצחיקים שקשורים לבמאי ולסרט, וגם הקטע עם השיחות ממתינות באמבטיה...

פרק מצחיק אבל עלילה מטופשת

האגדה אומרת שהמילים החרוטות על קערת לאזארוס יכולות להחיות את המתים, אלה אותן המילים שישו אמר כשהוא החייה את לאזארוס. הפרק עוסק בזומבים שהוחיו על ידי התפילה שרשומה על הקערה. חבר של סקינר מימי האוניברסיטה עשה עליהם סרט שמתבסס על החקירה הזו. חור בעלילה: בסוף הפרק כשהם צפו בסרט היה כתוב "16 חודשים לאחר מכן" אבל אנחנו כבר יודעים ש16 חודשים אחר כך מאלדר לא היה נוכח.

למעלה