שאלה!

g0tenx

New member
שאלה!

במשחק מורשתו של גוקו 3, הגעתי לספינה של באבידי וניצחתי את פוי פוי ואז את יאקון... עכשיו כדי להגיע לשלישי צריך להפעיל 3 גנרטורים וכל הגנרטורים שהגעתי אליהם במקום שהאור יהיה אדום ואז אני אהפוך אותו לירוק הוא שחור! זה נורמלי??? או שזה באג במשחק??

Brolly

New member
>_>

שלומי אני מצפה לתגובה....

Kenbetah

New member
אתה לא קולט

שצריך למצוא מין דברים כאלה שוראים להם SWITCH ואז להכניס את הסוויצ לדברים השחורים ולהפעיל אותם..

gokussj2

New member
גם אני תקוע במקום הזה...

רואים המקום האור האדום שלוחצים עליו כדי להפוך אותו לירוק יש כאלה שקעים של חשמל שצריך להכניס משהו שמוצאים הבעיה שהלכתי כבר בכל החדרים ומצאתי רק את כל השקעים ולא מצאתי משהו שאפשר לאסוף בדרך שמתאים לשקעים האלה

gokussj2

New member
גם אני תקוע במקום הזה...

רואים המקום האור האדום שלוחצים עליו כדי להפוך אותו לירוק יש כאלה שקעים של חשמל שצריך להכניס משהו שמוצאים הבעיה שהלכתי כבר בכל החדרים ומצאתי רק את כל השקעים ולא מצאתי משהו שאפשר לאסוף בדרך שמתאים לשקעים האלה

Kenbetah

New member
תלך למטה עד הסוף

ובצדדים אתה תראה את מה שצריך להכניס לשקעים

מרדכי 23

New member
לכל מי שתקוע בחללית - פה התשובה

כנסו ללינק הזה ותורידו את הגירסה הזאת של הגיימבוי תכנסו לשמירה שלכם והופה הסוויצ' השלישי נמצא במקום שלו. ועוד דבר... סיימתי את המשחק היום ובסוף גוקו אומר לכולם שהוא הולך לאמן את ubb לא בדיוק הבנתי איךזה משתלב בסידרה כי אמרו לי שבג'יטי גוקו פאן וטרנקס הולכים למצוא כדורי דרגון בול חדשים אז בבקשה שמישהו יסביר לי מה הקטע של ubb ואיך הוא בכלל נוצר?

gokussj2

New member
תשובה...

בסוף דרגון בול זי רואים טורניר שנערך כמה שנים אחרי שבוו הובס לפני שגוקו שיחרר את הספיריט בומב על קיד בוו הוא אמר שהלוואי שיום אחד הוא יחזור בתור בנאדם טוב ובאמת כך קרה בטורניר לאחר כמה שנים גוקו אומר לוג'יטה שהוא מצפה ללוחם מכדור הארץ שמהווה להם אתגר בגלל כוחו אלא שהוא עצמו לא יודע שיש לו את הכוח הזה קוראים לו אוב והוא בעצם הגילגול נשמות של קיד בוו , בטורניר גוקו נלחם באוב ובסוף הקרב הוא מציע לו שהוא יבוא איתו לכפר שלו כדי לאמן אותו כי הוא יודע על הפוטנציאל לכוח העצום של אוב כי הרי הוא בעצם היה בגילגול הקודם קיד בוו ולכן גוקו הולך לאמן אותו , לאחר כמה שנים של אימונים שלא רואים אותם בסידרה מתחיל ג'יטי ובפרק הראשון רואים את גוקו ואוב מתאמנים במצפה של קאמי ופילאף מגיע ומוצא את כדורי הדרגון בול האחרים שהם בעצם יותר ישנים מכדורי הדרגון בול האחרים וכאן מתחיל כל הקטע עם הכדורים אני לא אגיד לך למה הם הולכים לחפש אותם כדי לא להרוס לך

magman

New member
זה לא עובד לי

גם אני ניסיתי את זה וניסיתי להתקין כל מני גרסאות של אמולטורים ועדיין המתג לא שם בבקשה תעזרו לי או שמישהו יוכל לדבר איתי באייסיקיו ולהביא לי שמירה או משהו כשמגיעים לשלב השלישי כי אני כבר ממש מעוצבן מהקטע הזה

g0tenx

New member
מרדכי?

יש לך שמירה של אחרי שמקיטה הופך למאג'ין?

gokussj2

New member
המתגים...

כשמגיעים לחלק של הרמה השלישית בחללית אז נמצאים בתוך חדר עם עיגול של קפסולה הלכים לחדר הבא עד שמגיעים לחדר גדול עם יהלום אדום באמצע אחרי זה צריך לעבוא את החדר הזה עד למטה נכנסים לחדר הבא שהוא מסדרון ארוך עוברים את המסדרון ומגיעים לחדר הגדול השני עם היהלום האדום באמצע כשמגיעים לחדר הזה יש כניסה לעוד 3 חדרים אם אתה נכנס והפנים של הדמות היא כלפי מטה אז מימין יש עוד חדר עם שקע שחסר לו מתג ומשמאל יש כניסה לחדר ששם נכנסים למלא חדרים ושם מוצאים את המתגים

chesterb1

New member
יש לי בעיה...

הורדתי לפני כמה דקות את בוו'ז פיורי ויש לי תקלה (הורדתי בדרגון בול אולטימייט) התקלה היא שאחרי שעושים את כל הקטע של המערה עם אוליבו ורוצים להיכנס לאחוזה של גרנד קאי (עם כל הקאויים ופיקון) אז מתי שאני מגיע לכניסה רשום לי שהתוכנית לא תפעל על ההארדוור ( hardware)הזה.. למישהו יש פיתרון?

gokussj2

New member
פיתרון...

תראה למעלה יש OPTIONS כנס לזה אחרי זה ל-EMULATOR אחרי זה ל-SAVE TYPE אחרי זה תלחץ על EEPROM אחרי זה כשאתה במשחק תלחץ על העיגול של השמירה ליד הבית של הגרנד קאי אחרי ששמרת תפעיל את המשחק מחדש ותיכנס ועכשיו זה יעבוד.

chesterb1

New member
אין לי את האופציה הזאת..

אין לי את זה באימולטור שלי.. אתה יכול לתת לי קישור לאתר עם הורדה של המשחק בלי הבעיה הזאת?

gokussj2

New member
בעמודים הקודמים...

נתנו קישור להורדת המשחק אני הורדתי משם ויש לי את האופציה באימולטור אני לא יודע מאיפה הורדת אבל תחפש בעמודים הקודמים בפורום יש בהורדה שם את האימולטור הנכון

למעלה