שאלה

G 1 L A T

New member
שאלה

עמינדב הכניסו לחשבון שלי 400 ש"ח, למרות שבחוברת כתוב שצריך לקבל 661 ש"ח, אבל מצד שני עבדתי רק שבועיים, זה הגיוני שהכניסו לי כסף שאין לי חודש עבודה? בקיצור, התבלבלתי לגמרי, אם מישהי מוכנה להסביר לי אני אודה לה מאוד.

Mיקי_

New member
כן אם עבדת מגיע לך כסף.

גם אם הפסקת לעבוד אחרי שבועיים. בכל אופן משכורת צריכים לקבל ב8 לחודש. ויכול להיות שזו מקדמה (אך הבנתי שהפסקת את השירות)

G 1 L A T

New member
Mיקי

1. למה כתבת שוחבל שאני לא משרשרת? 2. לא עזבתי, אני חושבת לעזוב, אני פשוט לא רוצה שיווצר מצב שאני יישאר קירחת מכל הכיוונים, אז בינתיים אני נשארת. 3. השאלה שלי היא אם הסכום של 400 ש"ח הוא המשכורת החודשית (למרות שהבנתי שצריך לקבל 661). מה ז"א מקדמה?, הם מורידים את זה אח"כ בכל חודש? נ.ב- כמה את מרוויחה בחודש? (האם גם את קיבלת מקדמה בתחילת החודש? )

Mיקי_

New member
למה אני אומרת שאת לא משרשרת?

1. פשוט כי את לא משרשרת, את לא מנצלת שירשורים שלך לשאול את השאלות שלך ורק פותחת שירשורים חדשים כל הזמן. זה חוסר כבוד לפורום, לפתוח שירשור כי "אוף אף אחד לא עוזר לי" זה ילדותי ומיותר, וכפי שאמרתי זה חוסר כבוד מוחלט לפורום!!! 2. אז כנראה קיבלת מקדמה, שזה אומר לקבל חלק מהכסף עכשיו ואת הייתר ב8 לחודש הבא, התאריך בו את צריכה לקבל את המשכורת. 3. את צריכה לקבל כל חודש 661 ש"ח ב8 לחודש, אם קיבלת מקדמה תקבלי החודש ב8 רק 221. 4. אני כבר סיימתי ש"ל וזה לא ממש משנה כמה הרווחתי... ואני לא זוכרת אם קיבלתי מקדמה או לא...

G 1 L A T

New member
מיקי

סיימת כבר שירות לאומי?, חשבתי שאת עושה שנה שנייה. אם כבר סיימת, מה פשר ההתעניינות?

Mיקי_

New member
מה זאת אומרת מה פשר ההתעניינות

וחמודה אני סיימתי שירות לאומי, אני בת עוד מעט 22 לא ממש בטווח גילאים של עושות השירות יותר
ואני פה כדי לייעץ ולעזור לכן, לתת לכן מהניסיון שלי, ולתמוך.

M o n a L i s a

New member
ועוד דבר...

אם את עובדת בחינוך, אז לפי מה שהרכזת שלי אמרה על אוגוסט מקבלים חצי משכורת. (מעצבן
)

lady18

New member
שאלה חשובה...

אתם קיבלתם מקדמה משלומית?? כי אני כבר עובדת מ-31 לחודש ולא קיבלתי שום מקדמה...

lady18

New member
שאלה חשובה...

אתם קיבלתם מקדמה משלומית?? כי אני כבר עובדת מ-31 לחודש ולא קיבלתי שום מקדמה...

kakdila1

New member
קבלת מקדמה

כדי שיהיה לך ממה לחיות. את השאר את תקבלי כרגיל במועד.

למעלה