שאלה...

מאיה ממש לא ברמה של שרית!

שרית הרבה מעל מאיה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מאיה זכתה באנשי השנה רק בגלל ששרית לא התמודדה... שרית לא יכולה להתמודד יותר בגלל שהיא זכתה 5 פעמים באופן רצוף!

איציק אתה צודק

שרית חדד אמרה את מה שאמרת לירון אילן שהיא התעייפה להתמודד אבל אין מה לעשות אני בעד מאיה בוסקילה לכל החיים

היא לא צריכה להתמודד ...... מאמי.

כולנו כבר יודעים מה המעמד שלה .. והיא לא תרד מזה... והמעמד הוא זמרת המצליחה ביותר במדינה .. המשך יום טוב
..

טוב אנשים חלאס להיתווכח!

שיהיה לשתיהן בהצלחה וכל אחד יאהב את מה שהוא רוצה! ושנה טובה ומתוקה לכולם

Hen m

New member
זה לא יפה לרדת על מאיה בצורה כזאת!

היא כן ברמה של שרית!!! לדעתי מאיה מדהימה מאיה לא עשתה שום דבר רע...! ההפך היא טובה אפילו ברמה של שרית!. זה לא יפה ...... זה מוגזם!

roimc

New member
ככה זה כשמקבלים את הדיסק שלך

ב10- ש"ח על קניית תרסיס ג'וקים בהיפר-נטו (נשבע!)

כל הכבוד לשרית - זמרת פשוט גדולה ..

ענקית אין עליה אבל אין צורך בכלל להשוות אותה למאיה , כי לשרית יש ניסיון של שנים בתחום ומי יודע כמה הזמן רק משפר את הכל ... ואילו מאיה בתחילת דרכה .. כל אמנית כבודה במקומה מונח ולדעתי שתיהן ענקיות ונכנסות ללב ... רק שמאיה היא חידוש ולשרית אנחנו כבר רגילים ויודעים כמה היא מעולה !

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif אני ניטרלי,

יש לי את הדיסק של שתיהן, ואני מחבב את שתיהן. אבל לא לעשות אמבוש, שרית חדד בכמה רמות מעל מאיה בוסקילה. היא הזמרת הכי מוכרת בארץ.

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif אני לא אמרתי שזה שהיא מוכרת

זה מעלה ברמתה. סה"כ ציינתי עובדה, שרית היא בכמה רמות מעל, מכיוון שהיא בתור זמרת הספיקה להתבשל... הציגו פה בשירשור את הנסיון שלה בתור מובן מאליו, אבל זה לא ככה, נסיון זה הכל. בעוד מאיה תקועה בלחנים פופים והסתמיים של צביקה, שרית מתקדמת לעבר משהו יותר בוגר. זה בסדר, כי גם שרית נעזרה בגמיקים של צביקה בעבר. אפילו יש לה רצועה אחת מן האלבום החדש שצביקה הלחין, אבל עדיין הדיסק שלה בשל יותר... וכן, נסיון=כמה רמות מעל

k a b o o k

New member
"לחנים פופים וסתמיים"../images/Emo35.gif

במקרה הלחנים "הסתמיים" האלה זכו ללהיטים של הקיץ
חוץ מזה, בתור אחד שיש לו את הדיסק, אתה יכול לראות שמאיה הלחינה וכתבה מס' שירים
בכל אופן: שרית מקסימה, ומאיה מדהימה
, אמנם לשרית יש את הניסיון של כמה שנים משלה.. ומאיה רק השנה פרצה.. ובגלל זה אין מקום להשוות
שיהיה לשניהן בהצלחההה

למעלה