שאלה... מי שמע את האלבום האחרון של אנסטסיה? ומה אתם חושבים על האלבום? שווה לשמוע או לקנות אותו?
N NarihS New member 3/9/04 #1 שאלה... מי שמע את האלבום האחרון של אנסטסיה? ומה אתם חושבים על האלבום? שווה לשמוע או לקנות אותו?
ע ערן1987 New member 3/9/04 #2 זה אלבום מעולה!!! אני יודע שלעוד כמה אנשים יש אותו כאן ואני יודע שהם מאוד אוהבים אותו.. זה אלבום ממש טוב,אם את מחפשת אלבום פופ-רוק(לא רוק כמו של לינקין,אלא רוק פופי שכזה),זה האלבום בשבילך! והנה פרסומת סמויה שלי עליו(כן,זה אף פעם לא מזיק )
זה אלבום מעולה!!! אני יודע שלעוד כמה אנשים יש אותו כאן ואני יודע שהם מאוד אוהבים אותו.. זה אלבום ממש טוב,אם את מחפשת אלבום פופ-רוק(לא רוק כמו של לינקין,אלא רוק פופי שכזה),זה האלבום בשבילך! והנה פרסומת סמויה שלי עליו(כן,זה אף פעם לא מזיק )
C christina the best New member 3/9/04 #7 דיסק מעולה! אהבתי את כל השירים חוץ מ-1 אם את אהבת את 2 הסינגלים אז שווה לך לקנות! כמו שאמרתי- אלבום מעולה ושווה קניה!
דיסק מעולה! אהבתי את כל השירים חוץ מ-1 אם את אהבת את 2 הסינגלים אז שווה לך לקנות! כמו שאמרתי- אלבום מעולה ושווה קניה!