שאלה

omrisupersayan

New member
שאלה

אם קאיושין רוצה להרוג את בוו אז למה היום הוא עזר ליאמו ולספופוביץ' כשהוא עשה מתקפה כזאת שגואן לא יזוז????????? למה הוא עזר להם להוציא את כל האנרגיה מגוהאן??????

URNFS

New member
למה כלכך הרבה סימני שאלה??????

אם הוא לא היה עוצר את גוהן,גוהן היה בורח,אם גוהן היה בורח,הם לא היו לוקחים ממנו את הכוח,לא היו עפים לכיוון של המעבדה של באבידי,ואז קאיושין לא היה יודע איפה המעבדה.

gokussj2

New member
תוכנית דיי מפגרת...

במקום לחכות שהם יפעלו ואז להרוג אותם לאחר מכן באבידי היה שולח את שאר הלוחמים שלו כולל דאבורה וככה היו הורגים את כולם בלי שאף אחד יקח כוח

URNFS

New member
נו ואז מה?

הם עדיין לא היו יודעים איפה המעבדה שלו.כל הרעיון זה למצוא את המעבדה ולחסל את בו לפני שהוא בוקע.כל פעם שהם היו מחסלים את השליחים שלו אז באבידי היה יוצר חדשים,אז זה לא היה נגמר.

gokussj2

New member
הוא לא היה יוצר הם בסופו של דבר...

הם היו מגיעים לבאבידי דרך הקריאת מחשבות של הקאיושין

gokussj2

New member
היו מוציאים את הפרטים על המקום...

מאחד העבדים של באבידי

Dragonboyz

New member
gokussj2

מאיפה יש לך את כל הידע הזה אלוהים ישמור חח טוב אולי זה כי ראית את כל הפרקים אני בסה"כ ראיתי מהסוף של פאריס עד הפרקים כיום אתה רואה גם את הערוץ היפני או משהו כזה?? חח

Dragonboyz

New member
האמת

חח האמת שגם אני הורדתי 1 מהם את פרק 265 סון גוקו נלחם שם נגד איזה יצור גולם כזה כשהוא סופר סאייה 4 אם לא הייתי קורא באתר של דרגון בול זי מזה סופר סאייה 4 לא הייתי מזהה שזה גוקו חח בכל מקרה אחי תמיד טוב ללמוד מאחרים :)

gokussj2

New member
חחח גם אני לא זיהיתי...

אבל גוקו סופר סייאן 4 זה רק בדרגון בול ג'יטי השם פרק 265 הוא לא שייך

למעלה