שאלה

שאלה

איפה אתם רואים ג'אג חוץ מבערוץ 3??? באיזה שעה ובאיזה ערוץ...! אני לא ראיתי שום פרק אחרי שראו שהארם צף בים באמצע סערה ומאק הייתה במסיבת החתונה שלה ואז בעלה לעתיד ראה אותה בוכה... אחרי זה לא ראיתי ועכשיו אינ רואה שאתם רואים.... דרך איפה? דרך אגב... תמונה של הארם-איך אפשר שלא???

shipper heart

New member
אוקיי כמה דברים-

1. את מכירה את הכפתור המופלא הזה שנקרא הוספת תגובה?!??! תשתמשי בו!!! 2. את עונה 7 שידרו בסטארוורלד (פעמיים) ואת השאר אסור לדבר על זה בפורום. 3. זאת התמונה היחידה שיש לך או משו???!?!

harmless

New member
חחחחח אבל אחרים יוכלו לנשום לרווחה

קצת!
עוד 29 יום למניאק! איזה כיף! את האמת היה הרבה יותר קשה לחכות לפיינל או לפני זה כשלא היו פרקים חדשים במשך חודש כל פעם! זה עבר די מהר הפעם! משום מה....שרדנו יפה הייתי אומרת.

shipper heart

New member
מי אמר שאני מרשה להם לנשום לרווחה?!

כן...וואיי באמת עבר יחסית מהר... כי ככה גם יש לנו ספוילרים... לפני הפיינל היינו תקועים בלי ספוילרים ובלי פיקים... עכשיו אנחנו בלי פיקים אבל עם ספוילרים... והשלושה פרקים ביום שישי בהחלט משפרים את העניינים

shipper heart

New member
טוב לפחות יש עוד זוגות מדוכאים

מינית שנחמד לקרוא פיקים שלהם... אה כן...ואימיול הוא מכשיר חיוני ל...מציאת אלבומים שלמים של שלמה
יש לי את שני חום יולי אוגוסט, חצות, דרכים וירח על המחשב (את חום.. יש גם בדיסק מקורי חח...) טוב נגמר ירח, לילה טוב, שלום... זה לא נגמר, זה לא הסוף...להתראות, שלום זה לא נגמר!!!!!!!!! *אה כן גם למציאת האלבום השלם של ההופעה של משינה, ברי וסטינג
* ליל"ט

shipper heart

New member
אמממ חח כן, ברור i'm sleepless in

yavnee'l...חחח... לא....לא היו לי נדודי שינה, לא ניסיתי לישון חחח קראי מה שכתבתי כתגובה לסוז..

shipper heart

New member
חחח תראי סוז קראתי...ואז ב0130

בערך שמתי את כל האלבומים של שלמה במדיה פלייר והחלטתי שאני לא הולכת לישון עד שאני לא שומעת את ירח (שזה היה השיר האחרון...כי משום מה הוא תמיד מתפרש אצלי כשיר סיום...מעניין למה באמת
) וגם ככה לא הייתי עייפה במיוחד (שזה מוזר כי העירו אותי ב9 אחרי שהלכתי לישון ב04:30 יום קודם חח) והחלטתי לנצל את הימים האחרונים שאני יכולה ללכת לישון מאוחר בלי לחשוב על הלימודים....לא רוצה לחזור ביום ראשון!!
חחח בכל מקרה זה הסיפור

קודם כל ...

אל תדברי אליי ככה... ב. זו לא התמונה היחידה שיש לי שלו מן הסתם אני פשוט אוהבת את התמונה הזאתי... ג. יש לך אייסיקיו או מסנג'ר ותסבירי לי מתי משודר בסטרוורלד...

harmless

New member
זה כבר לא משודר בסטארוורלד

העונה השביעית הסתיימה שם כבר ממזמן! תאלצי לחכות לעונה השביעית כשהיא תשודר בערוץ 3 וזה עוד לא ברור מתי.

shipper heart

New member
תר אנחנו משחקות good cop bad cop

ואת הטוב?! חחחח למה את רוצה להיות הטוב?! מה קרה לך?! כמה מכות חטפת מהנפילה האחרונה?!?! LOL זה יותר נחמד לשחק bad cop-worse cop *i call worse cop!!*

למעלה