שאלה!!!

omrisupersayan

New member
שאלה!!!

הזה שהיה היום עם התספורת של פריקים זה הקאיושין העליון לא??? מה הוא עושה שם לא הבנתי... וזה שהיה לידו, מי זה אני רק יודע מתמונות שהוא יהיה מאג'ין אחר כך.... אבל תנו בקצרה את הסיפור של שניהם בבקשה.... וזה נכון שהפריק לבש עגילי פוטרה אז הוא בעצם שני אנשים... עוד שאלה נכון שגוקו ווג'יחטה מתמזגים עם עגילי פוטרה קוראים להם וג'יטו אבל אם הם מתמזגים עם ריקוד ( לא זוכר את השם) אז קוראים להם גוג'יטה???? זה נכון???

Gohan SSJ2

New member
תשובות

כן הוא הקאיושין העליון והזה שלידו הוא קיביטו העוזר שלו והוא לא יהיה מאג'ין והוא שם את עגילי הפוטרה לא קשור למיזוג אבל מאוחר יותר הוא התמזג עם קיביטו בעזרת עגילי הפוטרה וכן גוקו ווג'יטה בעגילים מתמזגים לוג'יטו ובריקוד לגוג'טה. ולמה הקאיושין העליון פה אני לא יודע בוודאות אבל נראה לי שהוא יודע שבאבידי יבוא אז הוא רוצה לראות אם גוקו יכול להתמודד מולו. אבל זה סתם ניחוש!

Matrix man

New member
../images/Emo26.gif

אתה תכיר עוד כמה יצורים עם "תספורת של פריקים" והאיש שלידו (קאביטו) הוא איש טוב וישר והוא רק קצת דומה לדאבורה (שהוא מאג'ין) גם אני התבלבלתי בהתחלה. והם באו כי הם ידעו שספופוביץ' ויאמו ישאבו לגוהאן את הכוח בשביל באבידי (אין לי מושג למה הם לא עצרו אותם...) ו"הפריק" לבש עגילי פוטרה וגם כל אחד אחר שילבש אותם ייראה כמו עצמו.. רק עם כל 2 אנשים לובשים את העגילים (כל אחד עגיל) אז הם מתמזגים ובקשר לגוג'יטה, כן.

למעלה