שאלה.

Spiritfall

New member
שאלה.

מה הזמן הממוצע של שעות של בן אדם, שצריך להיות עד שהוא נרדם? כלומר, כמה זמן צריך עד שנרדמים? הרי הבנתי פה ששעתיים-שלוש זה לא טוב.

Wake Up Trix

New member
אמ..

אני חושב שאין זמן מוגדר... אבל כמובן שאם אתה לא נרדם תוך 5 6 שעות זה כבר לא טוב. ואם אתה לא נרדם תוך 5 6 שעות זה אומר שאתה לא עייף בכלל. שעתיים שלוש,לא תמיד מעיד על נדודי שינה,יכול להיות שאתה פשוט לא עייף... יש אנשים שנרדמים תוך 10-5 דקות. ויש כאלו שנרדמים תוך כמה שעות. ויש כאלו שלא נרדמים בכלל.

Spiritfall

New member
קודם כל,

אני בת. פעם אחת בפורום מישהו אמר משהו על זה שיותר משעתיים או 3 זה כבר לא בסדר. ואני לא מדברת על בן אדם לא עייף.

Wake Up Trix

New member
אוקי.

אז זאת אכן בעיה. Welcome to the club! עכשיו ברצינות,גם לי יש בעיות בהרדמות. אני פשוט מדי פעם מחליך צד במיטה. מדליק תמאורר,הולך לשתות מים. רואה טלויזיה. אוכל. עד שאני נרדם. כמו מסיבת פיגמות אבל רק עם עצמך,נחמד לא?

Spiritfall

New member
חח לא ממש

בדרך כלל אני פשוט מול המחשב המון זמן.. וכשאני הולכת לישון אני מתהפכת איזה כמה שעות, מביאה לאח שלי הקטן מים או מסתובבת בבית.. עד שנמאס. ולפעמים גם שנמאס אני לא נרדמת וזה מתסכל לגמרי

דנטל

New member
למיטב הבנתי, מדובר בכמה דקות

יעני, שאפילו 20 דקות זה כבר קושי בהרדמות אם מדובר באדם עייף ובשנת לילה בשעה נורמלית. עכשיו, לא ממש הייתי מתרגשת מ- 20 דקות, אבל מעל חצי שעה זה כבר בעייתי.

למעלה