מקודם גם שאלתי לגבי איך יוצרים משחקים מהסוג הזה זה משחק "מנג'ר כדורגל" שבו אתה מנהל קבוצת כדורגל ואתה יכול לשחק נגד קבוצות של מנג'רים אחרים-בקיצור מי שמבין במשחקי מנג'ר של כדורגל אז זה משהו בסגנון של כל ה-CHAMPIONSHIP MANAGER רק באינטרנט על הדפדפן ונגד אנשים אחרים גם
סוג המשחק הזה של האטריק לא דורש שליטה בזמן אמת.אתה שולח הרכבים לפני תחיל המשחק עם הטקטיקה המסוימת וכל הדברים שמסביב אך בזמן אמת של המשחק אתה יכול רק לצפות בתיאורים בכתב של המתרחש ולא יכול לשנות דברים כמו חילוף שחקנים וחילוף בטקטיקה זה רעיון טוב ליצור משחק כזה שגם בזמן אמת יהיה אפשר לשלוט על חילופים ועל הכל אך אני משער שזה יותר קשה(לא שאני מבין בזה מי יודע מה...)
גם היה אפשרות לשחק (SENSIBLE SOCCER וכאלה). בכל מקרה, הייתי אומר שHTML וASP מספיקים בשביל משחק ניהול בלבד, ובשביל משחק שיהיה אפשר גם לשחק בו (ברמת המשחק הגרפי עם שליטה בשחקנים וכד'), מומלץ להשתמש בJAVA.
כפי הנראה כל המנוע של המשחק מבוסס בעצם על שפת צד שרת, במקרה הזה ASP. האתר מקבל ממך נתונים ומעבד את זה לפי בסיס נתונים שיש לו (ACCESS,MySQL וכו'). בטח גם מכניס כמה דברים רנדומליים, ואז בסוף מראה לך מה התוצאות וכו'.