שאלה...

fakoo

New member
שאלה...

הייתי בחו"ל והפסדתי בערך 30 פרקים ממיכאלה.. באסה... מישהו יכול להגיד לי מה נסגר עם זוהר וחקירת הרצח? איך הסיפור נגמר ואיך רענן עדיין חופשי? תודה!

גיגי123

New member
אוקיי....את לא יודעת הרבה..קודם כל

ברוכה השבה!!! ו....מיכאלה הרגה את אלפונסו(השוטר)... סורי..אין לי כוח.. העלו אותי לשידורררררררררררררררררררררררררררררר אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Lilly Sue

New member
החוקר גילה הכל

על הרצח ועל ההונאה של מיכאלה ורענן ולכן מיכאלה רצחה אותו רענן חופשי כי אף אחד בינתיים לא יודע שהוא רצח את זוהר..

ViCtOrIaBeCkHaM

New member
כן...טוב משה מת (התפוצץ) מיה נשאית

איידס...וגיא ונגה ודורין ועוד כמה אנשים יודעים שמיכאלה היא בעצם אסי ומיכאלה...שהם תאומות.... חחחחחח...איך אפשר לספר לך תקרא\י בתקצירים שהיו..... מעלים לפורום תמיד לאנשים עם בקשות כמו שלך...דפדפי אחורה...

GILADOS

New member
קיצור של מה שהיה רענן ומיכאלה חוטפים את אסי. יסמין מפתה את בן וכשהם נכנסים למיטה מיה נכנסת לחדר במפתיע. מיה מספרת את זה לדן. רענן מאמן את מיכאלה להיות אסי. דורין ומשה מגיעים לדירתו של בן כדי לישון שם. גרשון מכנס את כל החבר'ה ומכריז מלחמה על משה. מיה בטיפול נמרץ. הרופא מודיע לדן ויסמין שמיה יצאה מכלל סכנה. רענן אומר למיכאלה להשמיד את הסכם הממון. רענן משחרר את אסי לשירותים והיא מכה אותו והוא נופל לרצפה. אסי בורחת ורענן מתאושש, ויוצא אחריה במהירות. צבי מנסה להתקרב ליסמין. רענן תופס את אסי ומחזיר אותה לכלאה. גיא מבין עד כמה דורין אוהבת את משה. מיכאלה שואלת את עליזה אם יש לה אחות תאומה שנמסרה לאימוץ. עליזה נשברת ומודה שאסי מאומצת. גיא מבקש מרענן לזייף דרכונים למשה ולדורין. גילי מבינה שמיכאלה אינה אסי ומספרת לעליזה. גיא קורע את הסכם הממון מול מיכאלה-היא מאושרת והם שוכבים. נגה באה בלילה למשרד כדי לגנוב קבצים מהמחשב. נגה מגיעה לאחים כהן עם הדיסקטים. רענן מבטיח למשה ודורין שיטפל בדרכוניהם. משה חושד ברענן. רענן מבטיח לגרשון את משה אם יניח לדורין ולאסי. בן אומר ליסמין שהוא אוהב את מיה. יסמין מכריזה מלחמה. מיכאלה אומרת לרענן שחייבים לחסל את אסי. משה ודורין מחליטים לברוח לאוסטרליה. הם עומדים לצאת, ולפתע דוד ומורדי דופקים בדלת. בן פותח. השניים מנסים להוציא ממנו מידע באיומים אך בן לא נשבר. גילי ועליזה עוקבות אחרי מיכאלה עד למקום המסתור שבו כלואה אסי. מיה מוצאת את בן חבול בדירתו. עליזה וגילי מצליחות לשחרר את אסי ולכבול את מיכאלה במקומה. גיא שוב חושד שמיכאלה בוגדת בו. אסי, גילי ועליזה מתחבאות אצל ששון, אחיה של עליזה. רענן משחרר את מיכאלה. מיכאלה חוזרת הביתה וגיא מתחקר אותה. מיכאלה מחליטה להציל את עצמה ומספרת לגיא על המזימה של רענן ואסי אך גורמת לכך שזה נשמע שהיא הקורבן והם התככנים. מיכאלה מספרת לרענן שסיפרה לגיא והוא המום. יובל וגיא מבינים שבלי נוגה לא יוכלו לסיים את העבודה בזמן. דורין ומשה עוצרים בדרך במסעדת דרכים. דורין הולכת לשירותים וכשהיא עומדת לחזור המכונית עולה באש לנגד עיניה. מיכאלה מספרת לרענן מה קרה לדורין ולמשה והם מבינים שזאת אשמתם. גילי מובלת לבית החולים חסרת הכרה. גיא מבין את סדר האירועים וקולט כי מיכאלה היא המפלצת. הוא מחליט שלא לספר על כך למיכאלה ומעמיד פנים. גרשון מגלה מדוד שדורין בהריון ומורה להם להתרחק ממנה. גרשון בטוח שראה את משה. מיה מגלה שהיא נשאית איידס. הרופא מודיע לעליזה ולגילי כי גילי צריכה השתלת כליה. מיכאלה משקרת לרענן ואומרת לו ש'דיגיפן' לא מצליחים לסיים את העבודה בזמן.

GILADOS

New member
זו לא השקעה דווקא אני בסך הכל לקחתי את תקציר חודש יולי וחיברתי אותו עם חלק מהתקציר של חודש אוגוסט (הורדתי מתקציר חודש אוגוסט את החלקים שעוד לא קרו) וכך נתתי את התקציר)

חן הדגה

New member
גלעד!! זאת השקעה../images/Emo9.gif

כל הכבוד

GILADOS

New member
אם הייתי משקיע באמת הייתי כותב תקציר בעצמי יותר מפורט! אבל מה לעשות, לא השקעתי!

חן הדגה

New member
חחח אפשר להשקיע יותר מזה??

חחחחחחחח וואוו יש לך סבלנות
בעיניי זאת השקעה

חן הדגה

New member
מיכה? ../images/Emo12.gif

מה אתה עושה פה?? אין אולימפיאדה??
לא שאני מתלוננת חס וחסה מתוקי

Ivan Pedroso

New member
מראים שידור חוזר של ההתעמלות מאתמול

ראיתי את זה כבר אתמול בשידור ישיר
ראיתי את השחייה כמובן בבוקר, אבל אח"כ ערוץ 1 התחרפנו והתחילו לשדר איזה סלאלום בקיאקים... קיצר יהיה מה לראות אחה"צ

Ivan Pedroso

New member
../images/Emo12.gif מה קרה?

יש היום אחלה מקצים בערב כולל כמה גמרים
ויש את הגמר בקרב-רב בהתעמלות גברים

Ivan Pedroso

New member
חחח חס ושלום ../images/Emo13.gif

אני לא מנסה להפחיד אפחד
ואסור שזה ייגמר, יש עוד12 ימים שלמים של אולימפיאדה

חן הדגה

New member
12 ימים?!?!?!?!? זה יותר מידי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לאאאאאאאאא אני לא אעמוד בזהה!!!!

Ivan Pedroso

New member
זה קצת מידי ../images/Emo10.gif

היה הכי טוב אם האולימפיאדה הייתצה נמשכת חודשיים
ככה התחרויות לא היו משודרות בו-זמנית ואפשר היה לראות את הכל...
גם את ה4*200 שליחים אתמול וגם את התרגילים על המקבילים בהתעמלות נשים אתמול...

למעלה