שאלה.... איך אתם עושים את הפרצופים??
G galgol21 New member 12/8/04 #2 תשובה../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif רשום לך ליד הנושא וליד התוכן ליד הנושא רשום(סמיילים וסימנים לנושא) וליד התוכן(סמיליים וסימנים לתובן)מקווה שעזרתי הוא סילק אותה אחרי שהיא אמרה לו שהיא אוהבת אותו
תשובה../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif רשום לך ליד הנושא וליד התוכן ליד הנושא רשום(סמיילים וסימנים לנושא) וליד התוכן(סמיליים וסימנים לתובן)מקווה שעזרתי הוא סילק אותה אחרי שהיא אמרה לו שהיא אוהבת אותו
מ מתה על בן ודורין New member 12/8/04 #3 ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif כבר הסבירו לך אז...
../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif כבר הסבירו לך אז...
מ מיכל1082 New member 12/8/04 #4 את גם יכולה בלי זה... נגיד כדי לעשות עצוב פשוט תעשי :- ואחרי זה ) רשום ליד כל סמיילי איך רושמים אותו ואז לא תצטרכי כל פעם מחדש לפתוח את החלון של הסמיילים...
את גם יכולה בלי זה... נגיד כדי לעשות עצוב פשוט תעשי :- ואחרי זה ) רשום ליד כל סמיילי איך רושמים אותו ואז לא תצטרכי כל פעם מחדש לפתוח את החלון של הסמיילים...
G galgol21 New member 12/8/04 #5 אני מזדהה איתכן../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif אני עושה העתק הדבק וככה זה מהיר הוא סילק אותה....אתם קולטים, היא אמרה לו שהיא אוהבת אותו, והוא סילק אותה....
אני מזדהה איתכן../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif אני עושה העתק הדבק וככה זה מהיר הוא סילק אותה....אתם קולטים, היא אמרה לו שהיא אוהבת אותו, והוא סילק אותה....
G galgol21 New member 12/8/04 #8 לי אין מושג../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif הוא סיל אותה אחרי שהיא אמרה לו שהיא אוהבת אותו איזה עולם אכזר
לי אין מושג../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif הוא סיל אותה אחרי שהיא אמרה לו שהיא אוהבת אותו איזה עולם אכזר
מ מיכל1082 New member 12/8/04 #6 נצל"ש - תמונה של ניר לוי בפנאי פלוס עם אשתו! יש גם תמונה של רובי שם... והכי חשוב.... תקראו את התקצירים!!!! איזה יופי אני מתה מהתלהבות... אסי חוזרת לשיר במועדון של גרשון!!!!! ודורין רואה אותה!!!! ומספרת לגיא.... הולך להיות מעלף!
נצל"ש - תמונה של ניר לוי בפנאי פלוס עם אשתו! יש גם תמונה של רובי שם... והכי חשוב.... תקראו את התקצירים!!!! איזה יופי אני מתה מהתלהבות... אסי חוזרת לשיר במועדון של גרשון!!!!! ודורין רואה אותה!!!! ומספרת לגיא.... הולך להיות מעלף!