שאלה...

medwow

New member
שאלה...

צמיג 150 לעומת 160. מה יתרון האחד על השני? ביום שישי אני הולך להרכיב אחורי וצריך להחליט לפני. מה ההעדפה שלכם?

fungas

New member
תעשה לי טובה...

שים את מה שיותר זול. ההבדלים הם כל-כך מינוריים שזה לא שווה את ההתחבטות בשאלה. יכנסו לכאן אנשים, יגיבו, יחרטטו, ינתחו, יזיינו במוח, ואפילו כמעט כל מה שיגידו יהיה נכון. באמת. אבל בתיאוריה. לי ולך זה לא משנה. תחושה שונה? כן. שיפור בזמנים ובאחיזה? כשתתחיל למדוד אלפיות שניה תבוא לדווח לי. זה נכון גם לגבי חתך 60 או 70 מלפנים, ג'נט 2.5 או 3.5 מקדימה, 4.25 לעומת 5.0 מאחורה, וכל החרטבונה שמעסיקה רוכבים ברומו של עולם אבל רק מבזבזת לישראלי המתחיל הרבה כסף עם מעט מאוד תמורה. FUNGAS כל האמור לעיל הוא דעה אישית מבוססת מציאות ישראלית.

medwow

New member
אז ככה בהמלצת הלרט ובגלל הייעוד

שכולל נסיעות ביומיום אני כנראה אלך על ה PIRELLI MTR02. המחיר הוא 450+- ל 150 ו 475+- ל 160. המחיר משחק תפקיד משני. (יש הנחה של 40% לרוכבי הסופרמוטו).

Dr XR

New member
בחירה מעולה!

MTR 01 ו02 צמיגים בסיווג מהירות H. רכבתי על שני סטים כאלה בעבר. צמיג מעולה. אחיזה מעולה. מתאים פרפקט לסופרמוטו. נראה שקיבלת מחיר טוב.

45degrees

New member
לא מסכים עם הפאנגס:

נתחיל עם מה שאני מסכים: כל מה שהוא כתב די נכון. יש מצב אחד (לפחות) בו צמיג אחורי 150 אינו מתאים - למנוע יש המון כוח מתפרץ. לפני שיפוץ המנוע זה היה אופי אספקת הכוח אצלי באופנוע. אחרי 3 אחוריים 160 (2 דאנלופ, ואחד MTR02), ניסיתי MTR02 ברוחב 150/60 מאחורה. אי אפשר היה לרכב על האופנוע. בכל פתיחת גז האחורי היה מפרפר במקום כמו משוגע. אפילו בקו ישר - הייתי משאיר נחשים באורך עשרות מטרים על הכביש מבלי להתקדם מהר מדי. בסיבובים זה היה ממש גרוע - החלקתי המון אבל לא הצלחתי לרכב מאוד מהר. אחרי 1500 ק"מ רכיבה כזו - הצמיג הלך לחלוטין - חוטים באמצע, ודי חדש בצדדים (הבושה, הבושה!). בצמיג לא היתה בעיה של גומי ישן, לחצי אויר לא מתאימים או כל בעיה דומה. הוא פשוט לא עמד במכות הכוח מבלי להחליק כמו משוגע. גם בפתיחות גז עדינות. אחרי חודש נאלצתי להחליף אותו באחר. התקנתי עוד MTR02, הפעם במידה 160/60. בעיית סבסוב היתר נעלמה כמעט לחלוטין. אחד ההבדלים הוא במידה בפועל כאשר מותקן. ה 150 הוא 148 בפועל ואילו ה 160 הוא 162 בפועל. 14 מילימטר הם לא מעט במונחי רוחב צמיגים. למרות הכל אני מסכים עם פאנגס בכך שאין הבדל גדול בין הצמיגים. יחד עם זאת, בתנאים מסוימים ההבדילים הם אקוטיים. המלצה שלי: אם המנוע שלך מוציא כוח באופן לינארי, בלי התפרצויות או מכות מיוחדות, נסה 150 - לא יכול להזיק. אם יש למנוע מכת כוח רצינית אחת או יותר - עדיף שתלך על ה 160.

avlol

New member
היי , מה זה המחירים הללו ???

מדובר בצמיגים בסיסיים , בינוניים או איכותיים?? במחיר כזה 450 + -בו נגיד אפילו 500 אני לא חושב פעמיים יכול להיות שנפלט לך המחיר
שחר תגובתך נדרשת !!!

Little Max

New member
|צדיק|

רק הערה קטנה - לפעמים 160 לא נכנס במאחורה של האופנוע. אז הולכים על 150. Little Max, who had'em all

MexMex

New member
165

בגלל שאין לברידג'סטון סליק במידה (וגם להרבה אחרים, אגב) יותר קטנה .

MexMex

New member
כל עוד...

הם טריים. מאוד טריים. צמיגי סליקס אחרי 3-4 מחזורי חימום (מה שיכול לקרות ביום אחד בודד, אם זה יום קר, ואין מחממי צמיגים) שווים לתחת. בלי קשר לכמות ה"בשר" אליהם. מה שהופך אותם לבחירה מעולה, אבל יקרה עד מאוד בתנאים מסוימים. בהחלט לא מומלץ לכל אחד...הלוואי והיו לי צמיגי DOT טובים מבריג'סטון (הBT090 לא קיבלו ציונים מספיק טובים, וכל השאר באים במידות של 180 וצפונה..), ואז הסליק היו נשמרים בארון לתחרויות בלבד... M.

למעלה