שאלה

שאלה

bewitched- הסרט שניקול אמורה להתחיל לצלם ממש בקרוב , מישהו יודע עליו פרטים כמו- מי השחקנים שישחקו לצד ניקול , מי הבמאי , ועל מה פחות או יותר יהיה הסרט? תודה!

ערן1987

New member
יתחילו לצלם את הסרט ב-1/9,בקרוב!

וויל פארל יישחק את הבעל,עוד יופיעו:ג'ייסון שוורצמן,ג'ואן פלאוורייט(שחקנית שמוכרת יותר במראה מבשם,זקנה חביבה שכזו),מייקל קיין(בטוח מוכר לכם,חח.. זוכה 2 אוסקרים) וסטיב קארל(הופיע ב"ברוס הגדול מכולם" וב"אנקורמן" עם וויל פארל) נורה אפרון יביים(ביים בעבר את "יש לך מייל" עם תום הנקס ומג ראיין) ואני לא יודע משהו בקשר לעלילה

ערן1987

New member
את לא מכירה את וויל פארל?

תתביישי לך!! אגב,רוצה לשמוע חדשות רעות על התאריך שבו יוצא(או אמור לפחות)Birth?

ערן1987

New member
כן,גם ירד מזמן מהעסק.. אבל וויל הוא

גם אחלה וג'ים מאוד מעריך אותו.. בגלובוס הזהב האחרון ג'ים העניק את הפרס לשחקן הטוב ביותר בקומדיה/מיוזיקל.. אז ג'ים אומר "אנד דה ווינר איז.. וויל פארל(הוא בכלל לא היה מועמד)!" כולם חצי שנייה מוחאים כפיים ואז שומעים את ג'ים אומר בצורה הכי ג'ים-קארית שאפשר:"הו! הי איז נוט נומינייטד! אופסי!!"

שלומית16

New member
ג'ים קארי היה אמור לשחק בסרט הבא

שלה? אויי אני ממש לא רוצה שזה יקרה אני לא סובלת את השחקן הזה

אה , הוא שיחק

ב"ג'יי ובוב השקט מכים שנית"? אז אני יודעת מי זה... ברגע השם לא היה נשמע לי כזה מוכר ומה בקשר ל"BIRTH"?

B e r o N i k a

New member
לי חבל שג'ם ירד, כי עכשיו ראיתי את

"שמש הנצחית" וממש התאהבתי בו. סרט נחמד.חוץ מזה אני מתה קאופמן

Padme Amidala

New member
נקווה שיצא טוב.

דווקא את "יש לך מייל" לא אהבתי במיוחד. בינוני מינוס לטעמי.

N i c o l e

New member
אני דווקא אהבתי...

אבל אני שוב משוחדת...סרטים משותפים של מג ראיין וטום הנקס...

shiray

New member
I fell asleep during that movie!!!

a really really bad sign! And yep- I'm here for 25 minutes, and then we'll drive to LA!!!! and speaking of driving- I'll be able to drive by myself in about.... 4 hours and 20 minutes!!!! Too bad I can't drive in this renting car...

למעלה