שאלה...

®F®oge

New member
שאלה...

מישהו מוכן להסביר לי מה הולך בכל הסאגה הזאת של טראנקס וסל? כמה יקומים יש? 3? הרי יש 3 סלים... ו-3 טראנקסים... מאיפה בא כל סל וכל טראנקס? משהו ממש התבלבל לי פה... אם סל הרג את טראנקס ביקום אחד ולקח לו את המכונת זמן שלו, למה זה לא קרה גם ביקום האחר, שממנו טראנקס בא להזהיר את ה"הווה" (העולם שבו גוקו הבריא מהמחלה)?

ashkeloni

New member
כל דבר בזמנו

אני אקרא לזה קו זמן ולא יקום תחשוב על זה ככה קו זמן מספר 1 (הקו של הסידרה שלנו) קו זמן מספר 2 (הקו של מיראי טראנקס) קו זמן מספר 3 (הקו של סל) בקו זמן מספר 1, כולם יודעים כבר מה קורה בקו זמן מספר 2, גוקו מת, וטראנקס נשלח לתת לחבר'ה אזהרה. בקו זמן מספר 3, לפני שטראנקס משתגר בחזרה לקו זמן שמקביל בשבילו לקו זמן מספר 1, הוא נתפס על ידי סל. מובן או שצריך הסבר יותר מפורט?

®F®oge

New member
כמה שאלות

1. יש איזשהי סיבה שסל לא תופס את טראנקס גם בקו זמן 2? הרי הם אמורים להיות "העתיד" אחד של השני... 2. אם טראנקס בקו זמן 3 רצה לחזור לקו זמן שמקביל בשבילו לקו זמן מספר 1, איך זה שסל מהקו זמן הזה חוזר לקו זמן מספר אחד האמיתי? הוא הרי אמר שהזמן במכונה כבר היה מתוכנת. הוא לא שינה אותו.

ashkeloni

New member
אז זהו

עוד פרדוקס מעניין XDDDDDDD ההסבר שלי לא מדויק לגמרי, בכל מקרה, זה כל היופי בקווי זמן, כל אחד מהם מתפתח אחרת ^_^

Brolly

New member
טוב

יש את 3 הזמנים אחד של כל הגיבורים ששם טראנקס ילד קטן אחד שטראנקס חוזר אחרי שהוא נותן לגוקו את התרופה ואז כשהוא בא לחזור להם להילחם נגד האנדרואידים אז סל הורג אותו ולוקח את החללית שלו(ככה סל הגיע לכדור הארץ) ואחרון חביב זה כשטראנקס חוזר מהזמן הרגיל שלו וכשהוא מתכוון לחזור אז הוא חש בסל והורג אותו

למעלה