שאלה!!!

omrisupersayan

New member
שאלה!!!

מתי גוקו וו'גיטה הופכים לס"ס 2??????? ונאי רוצה שתענו לי על השאלה ששאלתי מלפני איזה 4 ימים!!! למה לגואן יש קבוצת שיער שלא עומדת בס"ס 2???????? ואל תגידו לי שלגוקו אין (כמו בפעם שעברה ששאלתי) כי יש לו!!! ענו לי

ashkeloni

New member
...

גוקו הופך בתקופה של השבע שנים בעולם העליון וג'יטה הופך בזמן שהוא נותן לבבידי להשתלט עליו עם קסם המאג'ין והתשובה לשאלה השנייה, כי ככה החליטו המאיירים של הסידרה! יו, איזו מן שאלה מטופשת...

B u t t y b o y

New member
כוס אמא שלך!!!

הוא שאל שאלה שהטרידה אותי מלא זמן!!!! חוץ מזה הוא צודק בכל מה שהוא אמר שהפורום הזה יבש כמו הפה אחרי שצחצחת שיניים... ונ.ב לך תחפש מי'נענע אותך

><''

עם כל הצחצוח, לא נראה לי שזה יעזור לך... אז תסתום ת'לוע המסריח שלך. הפורום הזה יבש כי כל האנשים הותיקים והטובים עזבו ;_; הפורום הזה יבש כי הגיעו נובים שחושבים שאפשר לפחות הודעה על כל שטות ולזהם את הפורום. הפורום הזה יבש כי כבר דיברו כאן על כל נושא אפשרי בסדרה. הבנת אותי? ואל תתחיל עם קללות, כי אתה נשמע עלוב גם ככה אל תוריד את הרמה שלך יותר ממה שהיא, בבקשה P:

omrisupersayan

New member
הוא לא הוריד את הרמה שלו..

יותר ממה שהפורום הזה כבר.... אם יש עכשיו רק נובים אז תעשו משהו בקשר לזה..... חוץ מזה מה אסור לו להגיד את מה שהוא חושב ????

ID3D

New member
בערך...

זה הכי טוב שהוא יכול לבטאות את עצמו...

למעלה