שאלה

ווואי לא נכון!!!!!!!!!!!!!!!

מה קרה היום??????????????????????????????????????????????????? מחלת חוסר השרשור נחתה על העולם בבת אחת???????????????????????? די כבר אין לי כוח!!!!! שירשרתי היום כבר איזה 30 הודעות! ווווואי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואיך קוראים לך ? גלו'ש? קודם כל ברוכה הבאה.. התפרקות הזעם שלי היא לא אישית כלפייך כן?... אבל כדי שהיא לא תהיה... לכי תקראי שניה את חוקי הפורום ותבואי לרשום אצלנו כמה שבא לך! ולשאלתך: *ספויילר* מאק בסוף לא מתחתנת עם האוסטרלי- מיק בראמבי. (ומזלה שכך..חחחח
)

THEchosen1

New member
תשובה ... |ספויילר| *אייקון לא עובד

מאק לא מתחתנת עם בראמבי ! ..הוא יבין שהלב שלה שייך למישהו אחר *אחמ* בפרק דיי עצוב לדעתי ..

pachu

New member
אכן, פרק עצוב ../images/Emo58.gif

הסצנה האחרונה.... הארם לא יכול לעמוד לצד מאק כשהיא זקוקה לו .. וגם ההבנה ששוב פרק שעורר תקוות לא מוביל לשום מקום.

amite11

New member
מתי משודר הפרק הזה? באיזה עונה?

הם מפסיקים בערוץ 3 אחרי העונה ה 6. מה הלאה?????

טלמ

New member
../images/Emo58.gif נקודה נוספת

גם אם ההפקה היתה רוצה שמק וברמבי יתחתנו זו בעיה מאחר והשחקן מת ממנת יתר וסביר להניח שהוא היה מסומם גם לפני כן

itaiking7

New member
ערוץ 3 לא ממשיך את העונה הבאה

!! בדקתי במקום ג'אג יהיה אודיסאה 5 סעמק דווקא בקטעים המותחים באמת פרק עצוב היום

../images/Emo124.gifתשובת ערוץ 3 לשידורי עונה 7

זוהי תשובה שנשלחה אליי מערוץ 3 לגבי השאלה מתי ערוץ 3 יביאו את עונה 7 (העונה ששודרה עד היום בארץ- היא עד עונה 6. אם כן הנה התשובה לפניכים: שלום! תודה שכתבת אלינו, אנו מצטערים על העיכוב בקבלת התשובה. בכוונת הוט 3 לרכוש את העונה השביעית של הסדרה "ג'אג". עד אז תוכלו ליהנות מהעונה השישית של הסדרה המשודרת בשידורים חוזרים בימים ראשון עד חמישי בשעה 24:25. המשך צפייה מהנה, הוט 3, הוט סרטים ואתרי האינטרנט

../images/Emo41.gif../images/Emo47.gifיש למנהלת שאלה!../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

קרה היום משהו מיוחד שבגללו קיבלנו כזו מסה גדולה של חברים לפורום? אני מסתכלת על השמות ולא מזהה כמעט אפחד...חחח אוקיי... אז ראשית- חברים חדשים: ברוכים הבאים.. זה עתה נכנסתם לפורום הכי הכי מיוחד בתפוז. שנית- לפני שאתם מתכוונים לכתוב אפילו עוד הודעה אחת בפורום בבקשה, לכו קראו את חוקי הפורום ובעיקר את הסעיפים הנוגעים לחוקי השרשורים וזכויות יוצרים...ותחזרו ותישארו איתנו עוד הרבה... תגלו שיש כאן חבורה גדולה ומיוחדת שתעשה לכם הרבה מבחני קבלה.. אבל ברגע שתעברו אותם.... כל עולם ג'אג ייפתח בפניכם כפי שעוד לא ראיתם...

סורי סוזי !

ודרך אגב ברוכים הבאים כל החדשים והחדשות! יש לנו פה אחלה פורום של הסידרה הכי טובה בטלוויזיה ג'אג!!!!!!!

yodan

New member
תגידו

באמת ציפיתם שישדרו עונה חדשה של סדרה בכל יום בשעה מאוחרת שכזו...? בשעות כאלה תוקעים רק ש"חים...

harmless

New member
זהו שזה ממש לא עונה חדשה

כאילו בארה"ב הם כבר אחרי העונה התשיעית! ככה שהעונה השביעית ממש לא נחשבת לחדשה! תודה לאל שיש אינטרנט!

yodan

New member
זהו שזאת ממש עונה חדשה

כל מה שמשודר בפעם הראשונה בארץ זאת עונה חדשה... ואגב לפי הכללים הרשמיים בארץ, מה שמשודר בפעם הראשונה בערוץ מסוים אבל שודר כבר פעם בארץ בערוץ אחר - בכל זאת נחשב שידור ראשון ולא ש"ח.

פגית

New member
א. ציפינו כי אנחנו מכורים..

ב. זה כן שידור חוזר " העונה החדשה " כמו שאת קוראת לה שודרה בימי שבת ומה שהיה בימות השבוע נחשב לשח שלה....

yodan

New member
רגע

מה שהיה עד לפני חודשיים בערך בשבת ב-22:00 לא היה העונה ה-6? ואני בן

למעלה