שאלה!

ק ר ח

New member
שאלה!

תגידו,יש דבר כזה שנקרא "דיאט בירות" או "בירה דיאט"??? כאילו יש בירות שהם דיאט? ואם כן,מישהו יכול לתת לי לינקים או משהו לאיך אני מוצא מידע על זה ברשת??!?!? תודה רבה,עדי..
 

vgsign

New member
יש לבירות שחורות

לדוגמא בארץ יש לנשר מאלט גם גירסת דיאט, אני חושב ששמעתי שגם לטובורג. לגבי לבנות.. אין לי שמץ.
 

asafusan

New member
כן, יש דבר כזה

בארה"ב יש אפילו אחת כזאת שנמכרת בכמויות, ושמה corrs light היא מכילה 105 קלוריות במקום כ-145. דרך אגב, אם אני לא טועה, יש לעוד המון חברות בירות דיאט, גם לקרלסברג. בארץ לא נראה לי שתמצא, למרות שיכול להיות לזה שוק לא רע.
 

amircn1

New member
הממ...

לא שמעתי על בירות שכאלו שמייבאים/מייצרים בארץ, אבל יש בחו"ל... אין מה לעשות, אלכוהול זה משמין !!! לדעתי, תשתי אלכוהול ותעשי ספורט זה יוריד את הקלוריות העודפות
 

cafesito

New member
יש דיאטת בירה (עם בירה רגילה)

ישנה אסכולה אירופאית שרואה בבירה תחליף פחממתי ללחם, תפוחי אדמה, תירס ועוד כל מיני מאכלים. לפי הדיאטה אסור לאכול פחמימות אלו אבל מותר ורצוי לשתות עד חצי ליטר בירה עם שומן וחלבון מין החי וירקות. לא זוכר את שאר האיסורים וההמלצות כי אני מעולם לא היתי צריך לרזות אלא להיפך, אבל בקיצור יש דיאטה כזאת עם הסברים מפורטים ואי שם בין דפי האינטרנט אפשר לאתר אותה, לי בזמנו מצאו אותה בגרמנית ולצערי לא שמרתי את הקישור.
 

Angel of Chaos

New member
אירופאית ?

ידוע לי שגם בארה"ב בתחילת המאה ראו בבירה תחליף למזון עבודה ...
 

D r a m b u i e

New member
יש מלא כאלה

הבירה הדיאטית המובילה בעולם היא, כמה לא מפתיעה, בירה אמריקאית, באד לייט או באדוויזר לייט. האמריקאים מומחים בזה, אבל יש לעוד חברות. הטעם לא מדהים, אבל מי שממש רוצה בירה ונמצא בדיאטה, יכול להנות.
 
למעלה