שאלה

dana nit

New member
שאלה

האם מישהו יודע היכן ניתן למצוא את הספר practical origami של מקוטו ימגוצ'י. תודה ויום טוב!

bshuval

New member
השגת הספר

או דרך אמאזון יפן, או דרך Origami USA. אע"פי שהדרך השניה מעט יקרה יותר, היא קלה יותר. קחי בחשבון שייקח כחודש עד חודש וחצי עד להגעה של הספר ארצה. הייתי שולח לך את הISBN של הספר, אך הספרים שלי כבר ארוזים...

dana nit

New member
תודה על התגובה...

העניין הוא שאני צריכה להכין קופסא מנייר שצריכה להכיל 3 תפו"ע, לתרגיל מסויים. לעוד יומיים (אני לא מהפריקים לעניין אני רק נעזרת בפורום שלכם).הייתי מאוד שמחה אם היית שולח לי קישור אם ההוראות להכנת הקופסא הספציפית שציינת בהודעה למטה שתוכל להתאים לי. אם זה אפשרי זה יהיה מעולה, ממש תודה בכל אופן. דנה

bshuval

New member
אני מצטער

אבל בלתי אפשרי לתת הוראות טקסט בלבד לקופסה הזו - חייבים איורים. אם העבודה היא הכנת קופסה מנייר שמכילה שלושה תפו"ע, אולי כדאי לך לעשות משהו עם גזירות והדבקה. אם המשימה היא אוריגאמי, אני ממליץ שפשוט תכיני את הקופסה הפשוטה ביותר שקיימת (קיפול ארון, קיפול הפינות קצת לפני המרכז, כיסוי הפינות בעזרת השוליים, פתיחה). היא די משעממת, אבל היא פשוטה ומכילה את הדרוש.

bshuval

New member
ועוד דבר,

לא קיים קישור להכנת הקופסה. ההוראות נמצאות בספר בלבד, ואינן באינטרנט.

giladznaor

New member
יש הרבה קופסאות

חיפוש קצר בסעיף הקישורים של הפורום יפנה אותך למספר אתרים עם הוראות לקופסאות שונות, כמו גם האופציה לגיגול, שתמיד קיימת ומומלצת. אני באופן אישי לא מתמצא כ"כ בתחום הקופסאות, אבל זה לא צריך להיות מוסבך מידי.

למעלה