שאלה

חופית 4

New member
שאלה

שלום לכולם יש לי שאלה... אני לפני טיפול ivf שני, בבית חולים צריכים להכין לי תוכנית. היום דיברתי עים המזכירה והיא אמרה לי שהתוכנית עדין לא מוכנה. אבל בכל מיקרה בחודש אוגוסט המחלקה סגורה הכוונה הרופא בחופש. מה אני עושה אני צריכה לחכות עד ספטמבר? מה הכוונה שבכלל אן טיפולים? זה בכל בתי החולים החופש הזה? ואני בספטמבר יוצאת לסוף שבוע ב-2 לספטמבר. מתי מתחילים להזריק מונוגון מיום המחזור? אשמח לקבל עצות. תודה חופית.

מציעה לך לשאול את בית החולים עצמו

באיזו מתכונת הם עובדים כשהם בחופש

חופית 4

New member
שאלה.

זה נכון שכל מחלקת פוריות בכל בתי החולים יוצאים באוגוסט לחופשה? וחוזרים בספטמבר? אבל בספטמבר מגיעים החגים מה יהיה? אשמח לקבל תשובה חופית.

חופית 4

New member
בנות את עזרתכם

אני שואלת בפעם השלישית ואן תשובה. מה אני עושה במצב שחודש הבא אני צריכה לעבור טיפול ומחלקת פוריות בחופש? ועדיין התוכנית אינה מוכנה. ובחודש ספטמבר מגיעים החגים. אז מה עושים מה חודשיים שלושה לחכות לטיפול ממש מצחיק. בכל בתי החולים יש חופש. אשמח לקבל תשובה. חופית.

מם 1971

New member
דיברת עם המחלקה?

אם לא ממליצה לך לעשות זאת ע"מ לקבל את מלוא המידע לשאלותיך.

נוסעת לחו"ל ../images/Emo3.gif

סתם............. אל תתייחסו אלי - אני בקטע של לחפש יעד לטיול בחו"ל עכשיו, וזה עכשיו התשובה שלי לכל מכאוב ובעיה. אגב - זו תשובה נהדרת. עוזר להתנתק מהכל ולהתקרב מאוד לבן הזוג, כמובן כל עוד הוא לא נוטש אותך באמצע ברצלונה - אבל זה כבר סיפור אחר....

תולו

New member
במקום לכעוס../images/Emo123.gif

על זה שלא עונים לך, כל מה שהיית צריכה לעשות זה חיפוש, כמו שאני עשיתי. הנה, היה כבר שרשור בנושא

למעלה