שאלה:

jigli

New member
שאלה:

תגידו אתם מכירים את השיר של גלעד " אם תראי" נכון? מה אתם אומרים עליו?

אני ממש אוהבת את השיר הזה

הוא היה השיר הראשון שממש התחברתי אליו בדיסק !! הייתי מכורה אליו ,ואז פשוט עברתי ישר למותק שלי
בכל אופן לדעתי אם תראי זה אחלה של שיר

shir shir

New member
אני יותר אוהבת את ציפורים ואחותי

לא כל כך התחברתי לשיר אם תראי המילים יפות לא אהבתי את הצורה שהוא שר את השיר...

בעיני הוא אחד הטובים של גלעד

ומרגישים בו חזק את הנגיעה של עברי. שיר טוב מאוד בעיני, וזה אחד השירים שאני הכי אוהבת.

מיכיל

New member
אממ ..

לא מתה על השיר הזה..יש בו משהו שבעייתי..אולי זה הרובוט שמאחורי גלעד או משהו אחר..לא יודעת..אנ'לא מתחברת הכי למילים שלו כמו לכל שאר השירים..אבל עדיין שיר די טוב.

המממ...

גם אני לא עד כדי כך מתה על השיר, אחד השירים היחידים שפחות התחברתי אליהם.. אולי בבוא היום...

y a ® d e n

New member
אניי חושבת שהוא שיר נחמד והכל

אבל כל שאר השירים לדעתי יותר יפים ויותר נוגעים..

Y M C A

New member
לא אהבתי

בכלל (ואל תתחילו להתנפל עלי, אני יודעת שיש פה הרבה מעריצי עברי לידר) לדעתי ההפקה של עברי והנגיעות האלקטרוניות לא ממש מתאימות למוזיקה של גלעד. עברי הוא יותר אלקטרוני כזה ובגלעד יש יותר פשטות כזאת וכלי נגינה "אמיתיים" מחמיאים לו יותר... לא בטוחה שהסברתי תצמי טוב...

gadniel

New member
נכון!../images/Emo45.gif

אני מסכימה איתך לגמרי, בגלל זה שאלתי.... לדעתי השיר עצמו מאוד יפה וגם הלחן הבסיסי, אבל כל האלקטרוניקה, והקולות הרובוטיים, הם פשוט לא כ"כ הסגנון שירים הנורמלי של גלעד (לפחות לפי ההתרשמות האישית שלי מהדיסק), ובאמת מרגישים מאוד חזק את עיברי לידר בשיר הזה!

tamar brandy

New member
מסכימה../images/Emo45.gif ../images/Emo163.gif

שישאר עם הגיטרה
אבל בכל זאת השיר מאוד יפה...

שיר m

Well-known member
אם כבר מדברים על השיר...

הבנתם את המילים שהוא אומר תוך כדי השיר? (לא יודעת מי אומר אותם..) זה כאילו שיר בתוך שיר... מישהו יכול לכתוב את המילים בבקשה?

eniGma19

New member
אחד היפים:)

אחד השירים היפים לטעמי,מה גם שהוא שונה משאר השירים בדיסק (יש הרבה שירים שנשמעים דומים..)פעם כשנסעתי שמעתי בדיוק את השיר הזה והגעתי אל הקטע "אם תראי סימן מעלה עשן",הבטתי ימינה ופתאום ראיתי בחוץ עשן:) קטעים כאלו תמיד קורים לי:)

מיצי007

New member
אני לא אשכח ששמעתי את השיר

בפעם הראשונה זאת אומרת את הדיסק,ואז בא לי השיר הזה...כל כך קצב שונה משאר הדיסק ומדליק כזה ממש כמו גלעד

4הרמיוני

New member
לא.../images/Emo3.gif../images/Emo25.gif

הוא פשוט לא מתאים לגלעד! זה שיר כמו שאמרו רובוטי מדי וגלעד הוא יותר רגיש והוא לא צריך את כל האפקטים האלו. עכשיו טוב זה ה-שיר!

למעלה