שאלה:) איפה עוד חוץ מ- Gilmore Girls.org אני יכולה למצוא ראייונים עם מיילו ובכלל?
V Velma Kelly New member 22/7/04 #1 שאלה איפה עוד חוץ מ- Gilmore Girls.org אני יכולה למצוא ראייונים עם מיילו ובכלל?
N Nerade New member 22/7/04 #3 אופס... התבלבלתי עם אתר אחר, זה לא קטעי מדיה... סתם כתבות או ראיונות.^^
ו ו ר ד ר ד ה New member 22/7/04 #6 ../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif|ימן| אולי הקישור הבא יעניין אותכם... זה ראיון עם הדמות שמשחקת את ליין קים!
../images/Emo26.gif../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif|ימן| אולי הקישור הבא יעניין אותכם... זה ראיון עם הדמות שמשחקת את ליין קים!
G gilmorefreak New member 25/7/04 #8 מנצלשת..כי זה איכשהו קשור.. אמממ אני לא זוכרת מי אמרה שהיא ראתה מאחורי הקלעים של הפרק they shoot gilmores, don't they? ושהיא לא זוכרת מאיפה,אז..מצאתי בכל מקרה זה נמצא פה..וצריך לעשות כפתור ימני וsave target as...
מנצלשת..כי זה איכשהו קשור.. אמממ אני לא זוכרת מי אמרה שהיא ראתה מאחורי הקלעים של הפרק they shoot gilmores, don't they? ושהיא לא זוכרת מאיפה,אז..מצאתי בכל מקרה זה נמצא פה..וצריך לעשות כפתור ימני וsave target as...