שאלה

Mr Morissette

New member
שאלה

עדין אין לי את scc אבל אני נוסע לאילת וקונה אותו שם. אבל עד שזה יקרה, אמרתי שאני אוריד שיר אחד לראות את הסגנון שכולם מדברים עליו ואיכשהו להיות בעניינים. אז הורדתי שיר ששמו Offer . מכיוון שלא ראיתי שאף אחד הזכיר אותו פה בפורום אז רציתי לשאול-הוא באמת מופיע בדיסק הזה? כי לי יש את כל הדיסקים שלה והוא לא מופיע שם. אז תודה מראש. נ.ב. שיר מדהים, לא?

ערן1987

New member
אין את השיר ב-SCC,אולי הוא שיר שהיא

מבצעת רק בהופעות שלה או משהו כזה.. אבל בכל מקרה,אני בטוח שב-SCC הוא לא נמצא אממ,תוריד את Eight Easy Steps,הוא מ-SCC

OFFER לא בדיסק..

הוא אכן שיר מדהים
ואם ראית את הדי.וי.די FEAST ON SCRAPS - הוא מופיע ב.. איך קראו לזה. דיסק בונוס שבא עם זה. הייתי מאוד ממליצה על זה בכל מקרה. בFOS יש כמה שירים שאי אפשר לוותר עליהם. ואלאניס חמודה שם בטירוף
... ד"א - אם כבר אתה מחפש שירים מSCC הייתי הולכת על KNEES OF MY BEES. שיר גאוני.

Lotzifer

New member
ב-EP, הוא מופיע בEP......

כמה חבל שאי אפשר לקנות את זה בנפרד בהDVD.... זה לא שאני לא רוצה את הDVD אבל פשוט אין לי DVD......

gggrrr

New member
תיקון טעות

הוא מופיע רק בגרסה הדרום אמריקאית של scc שם הוא הפך ללהיט ענק(השיר) כי הוא הופיע בטלנובלה מפורסמת

השיר offer

הופיעה בפסקול של איזה טלנובלה דרום אמריקאית, שאגב גם אלאניס הופיעה בה בתפקיד אורח. השיר זכה להרבה השמעות ברדיו והוא גם מופיע בscc שם!

gggrrr

New member
תודה לדן

שהבהיר את דבריי מתי אלאניס כבר תבוא לפה באמת? אני מבטיח לא ללכת לקרבי כדי שהמצב ירגע רק אם זה יעזור לזה שהיא תבוא טוב אולי לא אבל בכל זאת...........

למעלה